5000HP Engine

Moderatorzy: Super Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
piotrek2177
Posty: 79
Rejestracja: 28 paź 2012, 13:55
Lokalizacja: KRK

5000HP Engine

Postautor: piotrek2177 » 26 mar 2013, 15:20

5000HP Engine

Obrazek


DO WSZYSTKICH CIĘŻARÓWEK

___________________________________________________

http://catshare.net/jKmMAD1jNEnsAaNb
Ostatnio zmieniony 31 mar 2013, 20:51 przez piotrek2177, łącznie zmieniany 1 raz.



Awatar użytkownika
dominis4a8
Posty: 8
Rejestracja: 27 lut 2013, 13:33

Re: 5000HP Engine

Postautor: dominis4a8 » 28 mar 2013, 17:05

jechałem 270km/h!!!

naitsabes
Posty: 131
Rejestracja: 27 paź 2012, 17:10
Lokalizacja: Mazury

Re: 5000HP Engine

Postautor: naitsabes » 02 kwie 2013, 8:31

A ja wcale nie mam tego silnika w serwisie.Być może to tylko działa na najnowszej wersji.Ja mam starszą 1.2.5.1

LENIO22
Posty: 1
Rejestracja: 14 kwie 2013, 9:33

Re: 5000HP Engine

Postautor: LENIO22 » 14 kwie 2013, 9:36

macie do tego silnika inny link bo mi pisze ze konto premium musze mieć;/

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: 5000HP Engine

Postautor: pralk0suszarka » 14 kwie 2013, 10:04

LENIO22, Wybierasz wolne pobieranie i czekasz minutę (pacz licznik odliczania)

Awatar użytkownika
piotr73
Posty: 47
Rejestracja: 01 lis 2012, 19:46
Lokalizacja: Paryż _ Francja

Re: 5000HP Engine

Postautor: piotr73 » 15 kwie 2013, 12:56

Witam !
Mam pytanko : na co to komu potrzebne taki silnik co ?? Eeee tam... I co, pojedziesz szybciej !!? Łaaaał ! Super ! :roll:
piotr73

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: 5000HP Engine

Postautor: pralk0suszarka » 15 kwie 2013, 13:58

UP^^^

O gustach się nie dyskutuje, ktoś chce szybko przejść grę i zająć się inną, proszę bardzo.
Szybciej na pewno nie pojedzie, będzie mieć tylko większy moment obrotowy (swoją drogą nawet na najsłabszym silniku można pojechać ilesięchce/h), ten mod jest dobry dla ludzi jeżdżących na automacie z ciężkimi gabarytami gdzie na normalnym silniku pod górkę zes*** by się, a nie pojechał.

Czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje? Nikt nie powiedział że trzeba jeździć realnie, poza tym gry to są zabawki i mają bawić.

kuba1999
Posty: 1
Rejestracja: 29 kwie 2013, 8:38

Re: 5000HP Engine

Postautor: kuba1999 » 29 kwie 2013, 8:56

Nie idzie pobrać u mnie licznik nie odmierza czsu.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: 5000HP Engine

Postautor: pralk0suszarka » 29 kwie 2013, 10:10

kuba1999, link działa a skoro nie możesz pobrać to znaczy że mieszkasz poza Polską

naitsabes
Posty: 131
Rejestracja: 27 paź 2012, 17:10
Lokalizacja: Mazury

Re: 5000HP Engine

Postautor: naitsabes » 05 maja 2013, 21:44

Ja nadal nie mam tego silnika w serwisie.Mam wersję 1.2.5.1.Mój ciągnik to: Volvo

Ps:Do Moderatora -> PROSZĘ NIE USUWAĆ MOICH POSTÓW !!!

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: 5000HP Engine

Postautor: marcinek12232 » 05 maja 2013, 23:38

naitsabes, może to jest na 1.3 i na 1.3.1 pobiesz patcha tego albo kup grę bo masz 1.2.5 to pewnie masz pirata

Awatar użytkownika
M4ni3x
Posty: 101
Rejestracja: 01 maja 2013, 18:29

Re: 5000HP Engine

Postautor: M4ni3x » 06 maja 2013, 0:56

W consoli podaje że jest to silnik pod Scanię,
ja posiadam Volvo: mod odblokowuje silnik Volvo 805KM, tytułowy motor 5000 KM nieszczególnie współdziała z ciągnikiem natomiast kompletnie nie radzi sobie z paczką ciężkich ładunków od Equalizer'a ( autko radzi sobie z ładunkami do 115t nawet z silnikiem 805KM,)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013, 6:59 przez M4ni3x, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do oceniania:
topics7/ets2-w-obiektywie-by-m4ni3x-vt4158.htm#17607
Jeśli pomogłem piwko było by mile widziane :)

naitsabes
Posty: 131
Rejestracja: 27 paź 2012, 17:10
Lokalizacja: Mazury

Re: 5000HP Engine

Postautor: naitsabes » 06 maja 2013, 4:24

marcinek12232 pisze:naitsabes, może to jest na 1.3 i na 1.3.1 pobiesz patcha tego albo kup grę bo masz 1.2.5 to pewnie masz pirata

Mam oryginalny klucz kupiony.A jak wgrałem nowy patch 1.3.1 , to nie mogłem wejść do menedżera ciężarówki,dlatego zrezygnowałem z tego patcha.Próbowałem nawet bez żadnych modów i też jest to samo.

Gregor85
Posty: 1
Rejestracja: 05 lis 2012, 17:26

Re: 5000HP Engine

Postautor: Gregor85 » 29 lip 2013, 20:12

Moim zdaniem jazda z takim silnikiem to całkowita przesada. Nie da się tym jeździć. Rwie jak nie wiem. O cofaniu można zapomnieć. Plusem natomiast jest to, że na TSMap 3.5 odblokowuje wszystkie pozostałe silniki już od 1 poziomu. Testowanie na 1.4.8

P.S. Testowałem na Iveco

Amfitrion
Posty: 1
Rejestracja: 16 sie 2013, 23:06

Re: 5000HP Engine

Postautor: Amfitrion » 16 sie 2013, 23:15

jeszcze dał jeams'a arthur'a :D

Wróć do „Paczki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość