koniki ze stajni Kicaj-a

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 03 maja 2013, 15:19

Kuź... foty miód a mesio cód :-D



Awatar użytkownika
MrF
Posty: 808
Rejestracja: 18 lis 2012, 21:57

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: MrF » 07 maja 2013, 17:12

kicajmp3 pisze:mam zamiar zrobić skin na niego ale nie mam szablonu kabiny

Chyba Cię poratuję ;-) Zaraz poszperam u mnie na składzie i jak znajdę, to podrzucę Ci szablon na Mesia Actrosa MPIV, bo sam już korzystałem z niego i sobie zrobiłem skin Pocztex.

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 19 maja 2013, 12:01

MrF, poratuj,poratuj choć nie mam zbytnio czasu na modzenie ale szablon nie zginie



[center]a tu taki przerobiony skin EfficientLine po mojemu ;-)


Obrazek
Obrazek
Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 19 maja 2013, 12:18

No ten man również wygląda zaczepiście w kabinie z piórami nie miał by w sobie tego czegoś ;-)
Gratulacje :-P

Chciałbym robić skiny takie jak ty, gracek 23 ale to bajka :-D

tadzik12193
Posty: 11
Rejestracja: 20 cze 2012, 22:48

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: tadzik12193 » 20 maja 2013, 20:32

No bardzo ładny Manik , te koła to jakiś dodatek?

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 26 maja 2013, 14:09

marcinek12232, heh ja nie jestem gracek23 ale spoko ;-)


te koła to są standardowe koła z modu Mercedes Actros MP4

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 02 cze 2013, 15:06

[center]kilka fot z rozładunku nawozu na farmie Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 02 cze 2013, 15:11

No ładnie ładnie ładnie.. Heh pierwsza fotka ci sie udała xd jak i reszta jest znakomita

Awatar użytkownika
knobils
Posty: 216
Rejestracja: 05 lis 2012, 18:05
Lokalizacja: z Starego Widzmia

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: knobils » 02 cze 2013, 15:21

fajne fotki i tir niczego sobie

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 06 cze 2013, 18:03

[center]zacząłem testować mape kolegi satan19990 i już mi sie podoba :-D


narazie na dorobku

Obrazek
Obrazek
[/center]

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 08 cze 2013, 0:39

Ładne dwie fotki tylko szkoda że volvo bez jakiegoś malunku na kabinie :-P

Awatar użytkownika
MrF
Posty: 808
Rejestracja: 18 lis 2012, 21:57

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: MrF » 08 cze 2013, 13:05

Bez malunku na kabinie, bo to "na dorobku", jak pisał. Czyli wynajęty zestaw.

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 21 lip 2013, 9:15

[center]jedna starsza fotka

Obrazek



i skin na meśka wersja Beta

Obrazek[/center]




szkoda, że jestem tak mało czasowy bo by Hi Way stał już na lakierni :-/

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 10 lis 2013, 12:11

[center]po małej przerwie kilka fot


Obrazek
Obrazek
Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 10 lis 2013, 13:10

No kicajmp3, widzę zaczepisty powrót :-P

Wróć do „Screeny z ETS/ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron