koniki ze stajni Kicaj-a

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 24 lut 2013, 9:18

Potek, zapora jest na trasie Wiedeń-Brno

dokładnie gdy zblirzałem sie do miasta to mnie wywaliło, ale już problem rozwiązany - winna była naczepa widoczna na fotkach



Awatar użytkownika
Potek
Posty: 89
Rejestracja: 04 sty 2013, 20:34
Lokalizacja: Gdynia

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: Potek » 24 lut 2013, 9:57

Dzieki na info z zaporą :mrgreen: :mrgreen:
I dobrze ze rozwiązałeś tez problem z wyrzucaniem z gry.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: pralk0suszarka » 24 lut 2013, 13:24

Extra fotki, z tą obwódką wyglądają prawie jak z polaroida.

Awatar użytkownika
SZOP_iX
Posty: 395
Rejestracja: 06 lis 2012, 9:19
Lokalizacja: z Polski

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: SZOP_iX » 24 lut 2013, 14:21

Super foty...
I te niskie fotki tez fajne (mój patent :-P)

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 24 lut 2013, 17:32

dawaj więcej tych fot bo Premiumka wymiata najlepsza na forum :-> Boskoo

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 24 lut 2013, 17:52

marcinek12232, mówisz i masz :-)
chociaż nie przesadzałbym, że najlepsza 8-)


[center]poprzednia trasa bez modu na naczepe
Obrazek
Obrazek


ruszamy w rejs z nową dostawą
jeszcze tylko papiery...
Obrazek
...i w droge
Obrazek

zrzut jednej komory paliwa lotniczego w niemieckim aeroklubie

Obrazek
Obrazek
Obrazek

browarek i spano

Obrazek
Obrazek[/center]

arti
Posty: 217
Rejestracja: 03 lis 2012, 16:37

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: arti » 24 lut 2013, 17:57

Fajne te zdjęcia przy tym samolocie:)
Obrazek

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 24 lut 2013, 18:06

Znowu pięknie ;-)

Awatar użytkownika
knobils
Posty: 216
Rejestracja: 05 lis 2012, 18:05
Lokalizacja: z Starego Widzmia

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: knobils » 24 lut 2013, 19:59

Fajne foty gdzie jest na mapie ten samolot

Awatar użytkownika
Potek
Posty: 89
Rejestracja: 04 sty 2013, 20:34
Lokalizacja: Gdynia

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: Potek » 25 lut 2013, 1:10

Omg...

z samolotem suuuuuuper

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 26 lut 2013, 20:35

[center]KICAJMP3 prezentuje

New Daf XF ''WILKOŁAK''


Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: marcinek12232 » 26 lut 2013, 20:51

No DAF też ci się udał bomba ;-)

Awatar użytkownika
knobils
Posty: 216
Rejestracja: 05 lis 2012, 18:05
Lokalizacja: z Starego Widzmia

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: knobils » 26 lut 2013, 20:52

Fajny daf co z tym komisem

Awatar użytkownika
kicajmp3
Posty: 293
Rejestracja: 13 lis 2012, 8:50
Lokalizacja: Tarnów

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: kicajmp3 » 26 lut 2013, 21:22

knobils, komisu nie będzie renia trafi normalnie do działu ze skinami tylko muszę skończyć DAFa bo nie ma prawej strony :oops:

WojteG
Posty: 67
Rejestracja: 30 sty 2013, 19:08
Lokalizacja: Lublin

Re: koniki ze stajni Kicaj-a

Postautor: WojteG » 02 mar 2013, 18:14

a te foty przy tym samolocie ot jakis mod na samolot czy mapa inna :?:

Wróć do „Screeny z ETS/ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość