Demo Euro Truck Simulator 2

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: klawisz1313 » 19 paź 2012, 20:43

Tak jak w temacie. Bez zbędnego gadania... O to demo:
http://download.eurotrucksimulator2.com ... _setup.exe

Szybki link:
http://91.239.67.229/download/EuroTruck ... _setup.exe


Demo po wpisaniu oryginalnego cdkeya staje się pełną wersją gry

//Marcin
Ostatnio zmieniony 09 lip 2013, 15:54 przez klawisz1313, łącznie zmieniany 9 razy.


Obrazek

Seven7
Posty: 479
Rejestracja: 05 kwie 2012, 18:40
Lokalizacja: Wieś
Kontaktowanie:

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: Seven7 » 19 paź 2012, 20:57

klawisz1313 pisze:Tak jak w temacie. Bez zbędnego gadania... O to demo:
http://download.eurotrucksimulator2.com ... _setup.exe
testowałeś? ;d

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: klawisz1313 » 19 paź 2012, 20:57

mam słabego neta jutro będę pobierał...
ale link jest zaufany (oficjalny) i sprawdzony przez inne osoby
Obrazek

kosmiak0
Posty: 9
Rejestracja: 04 kwie 2012, 19:10

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: kosmiak0 » 19 paź 2012, 21:35

WOLNO SIĘ ŚCIĄGA SĄ PEWNIE OGRANICZENIA DO 15kB/s




Takie pretensje do serwera hostującego plik kieruj./klawisz1313

Seven7
Posty: 479
Rejestracja: 05 kwie 2012, 18:40
Lokalizacja: Wieś
Kontaktowanie:

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: Seven7 » 19 paź 2012, 21:49

klawisz1313 pisze:mam słabego neta jutro będę pobierał...
ale link jest zaufany (oficjalny) i sprawdzony przez inne osoby
spooko ;d

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: klawisz1313 » 20 paź 2012, 7:46

kosmiak0 pisze:WOLNO SIĘ ŚCIĄGA SĄ PEWNIE OGRANICZENIA DO 15kB/s




Takie pretensje kieruj do serwera hostującego plik. /klawisz1313

wczoraj też miałem 15kB/s a dzisiaj jest 50kB/s.... Wszystko zależy od pory dnia i obciążenia serwera
Obrazek

Awatar użytkownika
marcinek12232
Administrator
Administrator
Posty: 3092
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: marcinek12232 » 20 paź 2012, 7:59

A tak się zapytam w demo co jest zablokowane pewnie tuningowanie ciężarówek pewnie swoja kariera tak??

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: klawisz1313 » 20 paź 2012, 8:11

Tego jeszcze nie pobrałem ale wiem, że w Demo Euro Truck Simulator 1.3 było tak, że po 90 minutach gra się blokowała
Obrazek

Awatar użytkownika
marcinek12232
Administrator
Administrator
Posty: 3092
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: marcinek12232 » 20 paź 2012, 8:16

Trochę głupio lepiej kupujcie z płytą mi ojciec powiedział że przyszła gra to od razu leciałem instalować i jest super.:D

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: klawisz1313 » 20 paź 2012, 8:24

Demo jest po to żeby przetestować grę. Nie każdemu przecież musi ona przypaść do gustu. Niektórzy też nie mają bladego pojęcia co to są wymagania sprzętowe i chcą sprawdzić czy gra w ogóle im zadziała i czy będzie pracować płynnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jurny
Posty: 12
Rejestracja: 19 paź 2012, 11:23

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: Jurny » 20 paź 2012, 9:32

klawisz1313, Zgadzam się i jeśli gra się spodoba to można kupić oryginalną pełną wersje bez obaw.

Awatar użytkownika
Marcin
Posty: 101
Rejestracja: 18 lut 2012, 15:51

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: Marcin » 23 paź 2012, 17:03


Awatar użytkownika
MianekPL
Posty: 82
Rejestracja: 19 paź 2012, 14:10
Lokalizacja: to masz ? o.O
Kontaktowanie:

Re: Demo Euro Truck Simulator 2

Postautor: MianekPL » 23 paź 2012, 18:53

Ja miałem taką sytuację pobrałem demo wpisałem oryginalny klucz i wyskoczył komunikat "gra zaktualizowana do pełnej wersji" .
Ostatnio zmieniony 09 lip 2013, 15:55 przez MianekPL, łącznie zmieniany 1 raz.
[shadow=red]Pomogłem
Zostań Batmanem : http://j.gs/1YBE
Wiesz co robic ! ;-)
[/shadow]
Obrazek

Wróć do „Newsy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Najlepsze DemotywatoryDarmowy KatalogForum Download