Patch 1.4.1

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Patch 1.4.1

Postautor: pralk0suszarka » 11 lip 2013, 13:54

PiotreG, dzięki kolego za pomoc :-D

edit/
Ten patch jest odjazdowy, wreszcie przełożenia działają jak należy.



Awatar użytkownika
SZOP_iX
Posty: 395
Rejestracja: 06 lis 2012, 9:19
Lokalizacja: z Polski

Re: Patch 1.4.1

Postautor: SZOP_iX » 13 lip 2013, 17:30

pralk0suszarka, podzielam twoje zdanie... Jeszcze tylko to najnowsze VOLVO i już będzie na wypasie :mrgreen:

pieterek18
Posty: 1
Rejestracja: 19 cze 2013, 13:17

Re: Patch 1.4.1

Postautor: pieterek18 » 14 lip 2013, 12:06

Czy ktoś miał problem na tym patchu ze znikającą przyczepą ze zleceniem po paru minutach jazdy?

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1154
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Patch 1.4.1

Postautor: klawisz1313 » 15 lip 2013, 20:40

pieterek18, a gra oryginalna???
Obrazek

masterafik
Posty: 48
Rejestracja: 29 paź 2012, 7:34
Lokalizacja: Ząbki

Re: Patch 1.4.1

Postautor: masterafik » 16 lip 2013, 0:37

pieterek18 pisze:Czy ktoś miał problem na tym patchu ze znikającą przyczepą ze zleceniem po paru minutach jazdy?
Ja mam grę oryginalną i mam ten sam problem :cry:

Awatar użytkownika
M4ni3x
Posty: 101
Rejestracja: 01 maja 2013, 18:29

Re: Patch 1.4.1

Postautor: M4ni3x » 16 lip 2013, 8:39

Ekipa Satana ma problem z konwertem mapy na tę wersję niesty; niby wszystk odziała: prefaby, modele, drogi na wersji 1.4 ale jak na razie wszystkie próby konwertu jako całości kończą się fiaskiem tak więc na aktualizację będziemy usieli jeszcze poczekać.
również problem znikających naczep nie został jak na razie naprawiony.
Ja osobiście pozostanę jeszcze na wersji 1.3.1 (przynajmniej działa bezproblemowo)
Zapraszam do oceniania:
topics7/ets2-w-obiektywie-by-m4ni3x-vt4158.htm#17607
Jeśli pomogłem piwko było by mile widziane :)

Awatar użytkownika
bartees111
Posty: 179
Rejestracja: 22 paź 2012, 16:16
Lokalizacja: Szpica

Re: Patch 1.4.1

Postautor: bartees111 » 30 lip 2013, 14:19

Dlaczego podczas instalowania patcha zawiesza mi się laptop. Mam 1.3.0 i mam patcha który działa i z 1.3.0 i z 1.3.1 i zawsze w tym samym miejscu. Pomoże ktoś ?

Awatar użytkownika
MrQozo
Posty: 480
Rejestracja: 01 kwie 2012, 16:58
Lokalizacja: z domku w Czarnobylu

Re: Patch 1.4.1

Postautor: MrQozo » 30 lip 2013, 22:13

bartees111, Polecam zainstalować od nowa najnowszą wersje ale tym sposobem stracisz save :-(
Obrazek

Awatar użytkownika
bartees111
Posty: 179
Rejestracja: 22 paź 2012, 16:16
Lokalizacja: Szpica

Re: Patch 1.4.1

Postautor: bartees111 » 31 lip 2013, 6:17

Czyli zrobić reinstal i od nowa wszystkie wersje instalować ?

Awatar użytkownika
MrQozo
Posty: 480
Rejestracja: 01 kwie 2012, 16:58
Lokalizacja: z domku w Czarnobylu

Re: Patch 1.4.1

Postautor: MrQozo » 31 lip 2013, 9:47

bartees111, Nie ściągnij z oficjalnej strony instalke z zainstalowanym już :!: patchem 1.4.1 i dopiero odinstaluj starą wersje i zainstaluj nową ale stracisz save :-(
Obrazek

Wróć do „Newsy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość