Multiplayer w ETS2?

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1154
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: klawisz1313 » 05 maja 2013, 21:09

panowie. Przecież tego nie tworzy SCS

a co do zawieszenia projektu i braku informacji
https://www.facebook.com/ets2mpofficial?fref=ts

ostatni post był w ten czwartek
"naprawdę" 3 miesiące temu


Obrazek

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: marcinek12232 » 05 maja 2013, 21:52

A jednak jest szukałem tego. Ale to nawet robią jakieś filmy i w nim fotki :-/ To ja też tak umiem o patrzcie mp spotkam samochód al i ja będę jechał focie pyknę włacze edytor napisze nicki i jest ;-) Niech film puszą.

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1154
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: klawisz1313 » 06 maja 2013, 14:15

nie tak dawno robili "lajwa" z programowania modyfikacji (oglądałem go)
myślę że na twitchu gdzieś znajdzie się archiwum :)
Obrazek

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1154
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: klawisz1313 » 09 maja 2013, 18:56

Mam nowy wpis odnośnie modyfikacji
Our current roadmap
Obrazek



Widać, że Polacy
Obrazek

.:Mort:.
Posty: 29
Rejestracja: 14 sie 2012, 22:06
Lokalizacja: Pszczyna
Kontaktowanie:

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: .:Mort:. » 11 maja 2013, 17:55

Ja sądze(to tylko moje zdanie.) ze ets2 multiplayer nie będzie.
Przeciez na 1 mapce sie all nie pomieszczą.

Awatar użytkownika
MrQozo
Posty: 480
Rejestracja: 01 kwie 2012, 16:58
Lokalizacja: z domku w Czarnobylu

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: MrQozo » 11 maja 2013, 18:13

kostek8768 pisze:Ja sądze(to tylko moje zdanie.) ze ets2 multiplayer nie będzie.
Przeciez na 1 mapce sie all nie pomieszczą.

Przejdź na pierwszą stronę masz tam wywiad przeczytaj go.
Jest tam wyraźnie napisane że w pierwszej becie ma wziąść udział
1000 osób
Obrazek

razdegart1985
Posty: 37
Rejestracja: 08 sty 2013, 7:49

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: razdegart1985 » 12 maja 2013, 9:18

na mapce sie pomieszcza wszyscy.napweno nie bedzie tworzony nie jeden server tylko wiecej.bardziej mnie martwi to ze moga byc lagi przy grze a tego chyba by nikt nie chcial.mam nadzieje ze to nie bedzie na zasadzie jak w Symulatorze Ronictwa2011 czy 2013 ze server bedzie robiony u gracza na kompie bo to 100% poraszka bedzie.

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: 12Bernard12 » 12 maja 2013, 11:01

razdegart1985, W pierwszej wersji beta ma być jeden serwer mieszczący 1000 graczy. Zobacz sobie wywiad na stronie 1 i post wyżej.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: pralk0suszarka » 24 gru 2013, 13:03

[center]Multiplayer (tylko dla platformy Steam)

Jeśli ktoś nadal ma wątpliwości że taki projekt powstaje to po obejrzeniu tego materiału zostaną one rozwiane.

Cieszmy się z przyszłych BETA testów które (mam szczerą nadzieję) za kilka miesięcy będą udostępnione.

:!: :!: :!:


[/center]
Ostatnio zmieniony 24 gru 2013, 14:31 przez pralk0suszarka, łącznie zmieniany 2 razy.

class770
Posty: 31
Rejestracja: 07 kwie 2012, 16:35

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: class770 » 24 gru 2013, 14:07

po tym filmiku to juz jestem pewien ze mp bd moze nie prędko ale bd

Awatar użytkownika
PATRYK45353
Posty: 181
Rejestracja: 09 gru 2012, 14:04
Lokalizacja: ze wsi

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: PATRYK45353 » 24 gru 2013, 14:18

O k*rwa! Nie no sory że tak reaguję ale naprawdę jestem zaskoczony! :D Mam nadzieję że wyjdzie to...

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: marcinek12232 » 24 gru 2013, 14:32

Sorry pralk0suszarka, ale film będzie tak lepiej wyglądał ;)

[center]<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/zCHnzwas5JI?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/center]

Awatar użytkownika
Kartofel
Posty: 25
Rejestracja: 08 wrz 2012, 13:18
Lokalizacja: Mam na hlep ?
Kontaktowanie:

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: Kartofel » 20 sty 2014, 19:48

Moim zdaniem to fotomontaż na tym filmiku i tyle ..
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: marcinek12232 » 20 sty 2014, 22:08

Kartofel, raczej nie. To na serio MP nwm jak byś mógł zrobić to wszystko tak jak tu jest. I chyba bez myślnie by nie mówili że robią to tamto a po drugie Wujek Bohun nie miał by dla zabawy czasu.

szarpii
Posty: 1
Rejestracja: 08 paź 2013, 15:41

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: szarpii » 26 sty 2014, 15:28

Wujek bohun by się właśnie nie bawił w fake :) On jest rzetelny, i nie zrobiłby tego swoim widzom :) Pozdrawiam :)

Wróć do „Newsy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości