Multiplayer w ETS2?

mersin
Posty: 2
Rejestracja: 01 lis 2012, 9:35

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: mersin » 28 maja 2014, 21:28

Witam Panowie
Ten Multiplayer to oficjalny od SCS? A jak nie to mozna smialo pobierac i grac? Wiecie, lipa tak na byle jaka stronke przez Steama sie logowac ;) dziala w miare jakos ten multi? ;)



Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2415
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: pralk0suszarka » 28 maja 2014, 21:36

Bież w ciemno bo warto ale tylko jak masz z kim pojeździć inaczej możesz się nudzić, zawsze możesz się dołączyć do któregoś konwoju na TS'ie którego podałem wyżej. Ale jeżeli zamierzasz jeździć jak wariat pod prąd to lepiej mnie nie wkur****.

Nie, to nie jest od SCS, tylko robione przez niezależną grupę ale chłopaki znają się na rzeczy.

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: klawisz1313 » 29 maja 2014, 21:03

Dodatkowo należy dodać że multiplayera tworzą chłopacy z Polski
mersin, Tutaj filmik z Gameplaya z ETS2 MULTIPLAYER: https://www.youtube.com/watch?v=1HYaUNaWhkY


1000 post *yey* 29.05.2014 21:04:12
Obrazek

Seven7
Posty: 479
Rejestracja: 05 kwie 2012, 18:40
Lokalizacja: Wieś
Kontaktowanie:

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: Seven7 » 01 cze 2014, 14:23

I multiplayer doczekał się światła dziennego i zobaczyliśmy już go w Download. Oczywiście będą zastosowane poprawki. Pragnę przypomnieć ze to pierwsza wersja MP wiec nie spodziewajmy się cudów w realistyce. Aby grać trzeba posiadać steama. Tyle co wiem o tym wszystkim. Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: klawisz1313 » 03 cze 2014, 22:21

Dzisiaj pierwszy raz dostałem się na multiplayera. Powiem, że chłopaki robią kawał dobrej roboty :) . Wszystko chodzi stabilnie ( poza minimalnymi skokami) , a to dopiero wersja alpha. Gdy modyfikacja będzie w 100% skończona to będzie miazga :) .
I nie spotkałem (jeszcze) żadnych trolli :D
Obrazek

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2415
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: pralk0suszarka » 04 cze 2014, 23:10

Minimalne skoki zdarzają się kiedy jest autosave lub duża ilość graczy w jednym miejscu, po za tym w pierwszej wersji aktualnego buildu czyli 0.1.0.4 chłopaki dodali odległość między graczami liczoną w ok. 10.000 metrów, wtedy to dopiero były lagi. Na szczęście powrócono do starej miary odległości czyli liczoną w setkach.

W niedzielę 01.04. na TS był mwl4 i można było na luzie się podpytać go co nowego w trawie piszczy. Aktualny adres TS'a to
" t7.svoice.pl:8102 lub 178.217.189.58 "
Stary został zablokowany bo grupa pożegnała się z jednym członkiem który wynajmował im swojego TS'a (śmierdząca sprawa).

Trolli jest coraz mniej bo teraz częściej na serwerze przesiadują admini StuarD lub mwl4 i często banują delikwentów, po za tym można ich samodzielnie zaraportować.

Awatar użytkownika
siwytd
Posty: 23
Rejestracja: 08 lut 2014, 22:59

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: siwytd » 11 lip 2014, 15:22

Witam.
Sciagnalem i zainstalowalem MP.
Niby wszystko dziala, weszlo na serwer itp.
Pytanie dotyczy modow - czy MP je obsluguje?
Bo podczas wybierania save'u z wczesniejsza gra z SP, niby wszystkie mody zaznaczam, ale przy wczytywaniu pisze ze nie ma elementow gry, tak jakby MP nie wgrywal modow i faktycznie moj ciagnik jest zupelnie inny niz w SP (przezroczysty, inny kolor itp).
Jakies rady?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2415
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: pralk0suszarka » 11 lip 2014, 16:14

W Multiplayerze żadne modyfikacje nie działają prócz tych które dodali twórcy MP oraz FreeTrack, TrackIR. Tak więc odpalaj czystą grę, najlepiej zrobić nowy profil do MP.

gruszkap99
Posty: 2
Rejestracja: 25 sie 2013, 13:22

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: gruszkap99 » 11 lip 2014, 17:48

Kurde a zeby to pobrac to musze miec gre na steam'ie ? Bo jej na steami'e nie posiadam. Mozecie dodac instalke mp na inne strone download ?
:roll:

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2415
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: pralk0suszarka » 11 lip 2014, 20:09

gruszkap99, no to w MP nie pograsz.
Nie, nie możemy.

Awatar użytkownika
siwytd
Posty: 23
Rejestracja: 08 lut 2014, 22:59

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: siwytd » 11 lip 2014, 20:35

Zrobilem nowy profil bez modow, machnalem 2 zlecenia na SP, kupilem ciagnik na kredyt, save, wyjscie z gry, wejscie w MP, kontynuacja i.... nie mam zadnych zlecen na rynku pracy :(
Ani szybkich, ani z wlasnym ciagnikiem.
Czy w tej wczesnej wersji MP jeszcze autorzy nie zrobili zlecen, czy cos jest u mnie nie tak?


cos jest u ciebie nie tak
Ostatnio zmieniony 11 lip 2014, 23:53 przez siwytd, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
siwytd
Posty: 23
Rejestracja: 08 lut 2014, 22:59

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: siwytd » 15 lip 2014, 16:30

A jakies pomysly?

Kurde teraz to mi wyswietla ze mam zly mod jak tylko chce uruchomic MP i przenosi mnie na strone, gdzie mam sie zalogowac na steam, a po zalogowaniu wywala ze nie znaleziono u mnie w bibliotece gier ETS2 :evil:
A przeciez mam cholera! SP odpala sie normalnie i steam sie wlacza przy ladowaniu gry.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2415
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: pralk0suszarka » 15 lip 2014, 22:38

Steam się włącza bo wczoraj była aktualizacja MP i musisz pobrać nowy build 0.1.0.8

Co do zleceń to nie wiem jak ci pomóc, jak wieżdżasz na spedycje na których stoją naczepy w przygotowaniu to też niema tam zleceń? To by było dziwne.

Awatar użytkownika
siwytd
Posty: 23
Rejestracja: 08 lut 2014, 22:59

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: siwytd » 16 lip 2014, 7:08

Ale nie moge pobrac bo mi wyswietla Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again

Edit:
Jak sie ktos piz.. urodzil to kanarkiem nie zdechnie - zly login wpisywalem i dlatego nie widzialo ets2 u mnie na koncie. Co ciekawe haslo pasowalo :shock: No pobieram - zobaczymy czy beda zlecenia

Edit2:
Jak wchodze w rynek pracy to nie ma zadnych zlecen, ani szybkich, ani z wlasnym ciagnikiem.
Natomiast jak podjechalem do LKW w Gdansku to zlecenia sa. Dziwne :/

cutthroat
Posty: 8
Rejestracja: 04 sty 2013, 13:21

Re: Multiplayer w ETS2?

Postautor: cutthroat » 01 paź 2014, 9:50

ma ktos juz moze multi na wersje 1.13 ?? :)

Wróć do „Newsy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron
Najlepsze DemotywatoryDarmowy KatalogForum Download