Transport ponadgabarytowy

Awatar użytkownika
MrF
Posty: 808
Rejestracja: 18 lis 2012, 21:57

Transport ponadgabarytowy

Postautor: MrF » 17 mar 2013, 12:42

Autor: Benben
Testowane na 1.3.1


>> POBIERZ <<

Obrazek



Awatar użytkownika
knobils
Posty: 216
Rejestracja: 05 lis 2012, 18:05
Lokalizacja: z Starego Widzmia

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: knobils » 17 mar 2013, 13:00

To chyba nie ten temat.

Racja przenoszę.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, 13:53 przez knobils, łącznie zmieniany 1 raz.

dami131200
Posty: 4
Rejestracja: 29 paź 2012, 9:25

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: dami131200 » 17 mar 2013, 14:17

dziala na 1.2.5.1 ???

Awatar użytkownika
MrF
Posty: 808
Rejestracja: 18 lis 2012, 21:57

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: MrF » 17 mar 2013, 15:28

dami131200, sprawdź, co za problem pobrać i wrzucić do mod... W zasadzie wszystkie nowe mody są na wersję od 1.2.5 w górę, albo są uniwersalne - do każdej wersji.

knobils, temat przeniesiono, faktycznie powinien być w Naczepach. Dzięki pralk0suszarka.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: pralk0suszarka » 17 mar 2013, 19:05

Streszczenie:
Zamienia wszystkie ładunki z koparkami, fadromy, wózki widłowe etc:. pojawia się też w ruchu AI. Tyle plusów.

Teraz minusy:
Przyczepy raczej do jazdy po autostradach w afryce bo jest za długa, na europejskich też można jeździć ale jak wjedziecie na zjazdy/skrzyżowania/ostre zakręty to można się nieźle zablokować wtedy ratuje tylko kamera zero.
Ceny ładunków oraz tonaż się nie zmienia (ładunek ważący 250t w grze występuje jako 15-13t)
Autor modu zabezpieczył pliki hasłem i nie można nic w nim poprawić a jest cała masa takich rzeczy.
NAJWAŻNIEJSZE. Mod nie działa z 'Pakietem_ciężkich_ładunków + KVN' (to znaczy w menedżerze modów jest zaznaczony ale w zleceniach ich niema) mało tego, po usunięciu tytułowego modu bezpowrotnie znika również 'Pakiet z gabarytami + KVN'

Jeżeli zamierzacie grać z tym modem to najlepiej na nowym profilu żeby sobie czegoś nie z chrzanić. Moim zdaniem mod jest nie warty zachodu.

4/10

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: marcinek12232 » 17 mar 2013, 21:10


Gość

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: Gość » 21 mar 2013, 10:55

Problem jest z bramkami na Autostradach. Zanim przejade one się zamykają, i kicha...

fenomenrafal
Posty: 14
Rejestracja: 02 lis 2012, 22:21

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: fenomenrafal » 21 mar 2013, 23:10

Anonymous pisze:Problem jest z bramkami na Autostradach. Zanim przejade one się zamykają, i kicha...

Żadnych problemów nie ma na bramkach,mody działają idealnie,ale jak ktoś nie umie drive-wować,to kicha,hahaha :roll:

krystian4060
Posty: 1
Rejestracja: 22 paź 2012, 16:18

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: krystian4060 » 01 lip 2013, 21:53

niedziała na 1.2.5!!!

Awatar użytkownika
Vacek
Posty: 125
Rejestracja: 03 lis 2012, 19:35
Kontaktowanie:

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: Vacek » 18 sie 2013, 19:33

Naprawde świetna naczepa, można potrenować driving :D No z taką jeździć to superowo :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
andrzej10a
Posty: 149
Rejestracja: 09 sie 2013, 0:22

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: andrzej10a » 18 sie 2013, 19:56

A jak jest z tą naczepą jeśli dojedzie się do celu?? Bo aż takiego długiego pola na rozładunek nie ma :-P

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: pralk0suszarka » 18 sie 2013, 21:56

andrzej10a, wystarczy że tyłem naczepy trafi w aktywator i gitara.

pawcio_nice
Posty: 1
Rejestracja: 19 gru 2013, 19:56
Lokalizacja: Katowice

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: pawcio_nice » 19 gru 2013, 20:38

Witam panowie mam mały problem jak wklejam plik scs do ets - mod i odpalam gre to tak jak bym go nie wkleiłem i nic się nie dzieje a kupiłem oryginała i go zainstalowałem

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Transport ponadgabarytowy

Postautor: 12Bernard12 » 20 gru 2013, 10:10

pawcio_nice, Po pierwsze zobacz, że to stary mod i na nowych wersjach nie będzie działał, po drugie nie odświeżaj starych tematów.

Temat został zamknięty.


Wróć do „Duże ETS 2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron