Scania R Highline

Awatar użytkownika
MBTruck
Posty: 102
Rejestracja: 17 sty 2013, 22:36
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

Scania R Highline

Postautor: MBTruck » 22 mar 2013, 15:50

Obrazek

Work with 1.3.1
Authors: fastalex, FChriss, 50_keda, Ventures, Mr.Poland/Chudy/Pawel, EED123, Sheryo, NewTon,SCS Software, Джо, Mr.Nick, Vint-rus90

http://www59.zippyshare.com/v/18359297/file.html
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 21:13 przez MBTruck, łącznie zmieniany 1 raz.



Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Scania R Highline

Postautor: marcinek12232 » 23 mar 2013, 9:12

Tłumaczenie

Testowane na 1.3.1 :!:

spam605
Posty: 1
Rejestracja: 07 lis 2012, 13:52

Re: Scania R Highline

Postautor: spam605 » 27 mar 2013, 21:02

Sprawdziłem na 1.2.5 i też śmiga ;)

Wróć do „Scania ETS 2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron