[HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 877
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

[HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: 12Bernard12 » 28 cze 2013, 15:44

[center]Wreszcie jest !!! Długo wyczekiwana osobówka do ETS2!

Author:FurkanSevke
Podmienia: Iveco
Testowane: 1.3.0

Mod z innego forum. Zakazów nie było.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ma trochę błędów (np. lewituję), ale dla osoby tworzącej mody to 15 minut roboty w definicji ;-)

WAŻNE! Aby wszystko działało poprawnie, należy podjechać swoim Iveco do warsztatu i zmienić kabinę, silnik, skrzynię biegów, koła oraz interior. Możemy zmienić też kolor.

WAŻNE! Hasło do wypakowania to FurkanSevke . Plik który musimy wgrać, to BMW X6 - FurkanSevke.scs


--->POBIERZ<---[/center]
Ostatnio zmieniony 29 cze 2013, 15:15 przez 12Bernard12, łącznie zmieniany 2 razy.



kamil1675
Posty: 2
Rejestracja: 25 maja 2013, 13:37

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: kamil1675 » 28 cze 2013, 17:34

Jakie jest hasło ?

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 877
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: 12Bernard12 » 28 cze 2013, 17:49

A tak. Zapomniałem dopisać. Hasło do wypakowania to: FurkanSevke , jednak do edycji jest nie znane.

Jaslav
Posty: 15
Rejestracja: 31 paź 2012, 22:47

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: Jaslav » 28 cze 2013, 20:33

Ściągnąłem,wrzuciłem-nie działa.

Wina wersji ? (gram na 1.3.1)

Awatar użytkownika
PiotreG
Posty: 225
Rejestracja: 25 paź 2012, 18:04
Lokalizacja: Nie powiem
Kontaktowanie:

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: PiotreG » 28 cze 2013, 22:19

To BMW jest super przyda mi się do moich relacji
[center]Obrazek[/center]

artek2202
Posty: 2
Rejestracja: 23 paź 2012, 15:43

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: artek2202 » 29 cze 2013, 14:26

W którym jest salonie?

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 877
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: 12Bernard12 » 29 cze 2013, 15:14

Ona nie podmienia żadnej ciężarówki. Musisz zmienić kabinę Iveco na BMW w warsztacie. Mi śmiga normalnie na wersji 1.3.0. Zawsze sprawdzajcie w warsztacie.

artek2202
Posty: 2
Rejestracja: 23 paź 2012, 15:43

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: artek2202 » 29 cze 2013, 15:16

ok juz działa

Krug3r
Posty: 4
Rejestracja: 24 paź 2012, 8:45

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: Krug3r » 30 cze 2013, 12:08

kamera mogła by być troche bliźej kierownicy

przemek10270
Posty: 39
Rejestracja: 07 wrz 2012, 15:06
Lokalizacja: polska
Kontaktowanie:

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: przemek10270 » 02 lip 2013, 11:05

Ej a jak wam to zadziałało bo patrze w warszacie i nie ma nic co było by do BMW tylko wszystko po staremu :(

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 877
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: 12Bernard12 » 02 lip 2013, 11:47

przemek10270, Jeśli masz wersję 1.3.0 albo 1.3.1 to musisz przed wyborem profilu wejść w Edycja i zaznaczyć mod.

przemek10270
Posty: 39
Rejestracja: 07 wrz 2012, 15:06
Lokalizacja: polska
Kontaktowanie:

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: przemek10270 » 05 lip 2013, 10:06

Działa jest zarombiście!

Jaslav
Posty: 15
Rejestracja: 31 paź 2012, 22:47

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: Jaslav » 06 lip 2013, 19:36

A jaką ciężarówkę dokładnie podmienia ? Chodzi mi w której tą karoserie zmienić ?

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 877
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: 12Bernard12 » 07 lip 2013, 12:08

Jaslav, Wjeżdżasz do warsztatu byle jakim Iveco i zmieniasz kabinę na BMW.

kurizmc
Posty: 2
Rejestracja: 16 lis 2012, 12:33

Re: [HIT] BMW X6 Z INTERIOREM

Postautor: kurizmc » 07 lip 2013, 19:26

Robię wg instrukcji gdy wybieram kabinę BMW gra wyłącza się (program ETS 2 przestał działać). gdy wkleję plik o nazwie BMW X6 - FurkanSevke jeżeli wkleję plik BMW X6 - FurkanSevke i Yolcu Modu które zawiera folder, gra wyłącza się już po załadowaniu profilu. Na czym może polegać problem?

Wróć do „Samochody ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron
Najlepsze Demotywatory Darmowy Katalog Sex Randki