światła

natan65
Posty: 19
Rejestracja: 13 cze 2013, 14:59
Lokalizacja: z małopolski

światła

Postautor: natan65 » 31 gru 2014, 23:08

mam problem ze światłami w ets . Mam ustawienia na średniej grafice i po prostu gry włącze swiatła w ciężarówce zaczyna lamić gdy wyłączę nie ma ani jednego laga niewiem co jest próbowałem bez modów i tak dalej to samo .



Awatar użytkownika
Potek
Posty: 89
Rejestracja: 04 sty 2013, 20:34
Lokalizacja: Gdynia

Re: światła

Postautor: Potek » 01 sty 2015, 0:16

grafa nie wyrabia, tez tak mialem na starym lapku

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: światła

Postautor: marcinek12232 » 01 sty 2015, 2:29

natan65, właśnie

Podaj konfiguracje sprzętu. Grafika, procek

natan65
Posty: 19
Rejestracja: 13 cze 2013, 14:59
Lokalizacja: z małopolski

Re: światła

Postautor: natan65 » 01 sty 2015, 17:29

No ale boże kurde na starym kompie wszystko na srednich chodzi bez laga a jest slabszy od tego co teraz mam . niewiem bo na tym nowym kompe jest zintegrowana karta graficzna może to być przez to bo procek dobry ramu dużo ale ta karta kurde. Mam pytanie czy da to sie jakos zniwelować z tymi swiatlami .


Procek intela 2x3.40
Karta też intela zintegrowana ale nie jestem pewny co do 512mb
Ram 8gb
Ostatnio zmieniony 01 sty 2015, 21:29 przez natan65, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: światła

Postautor: marcinek12232 » 01 sty 2015, 17:40

natan65, ale zintegrowana może nie udźwignąć gry i będzie lagować. Ja w swoim mam kartę oddzielną i na światłach w mieście lagowało. (a w lapku siedzi ATI Mobility Radeon HD 5650) chodzi na wysokich chociaż już od lutego na nim nie grałem bo kupiłem kompa ale światła obciążały grę to przycinało.

A wejdź w START --> Prawym przyciskiem KOMPUTER--> Właściwości (tam masz jaki procek) --> [Po lewo] Menadżer urządzeń (rozwiń karta graficzna i tam będzie jaka siedzi zintegrowana)

natan65
Posty: 19
Rejestracja: 13 cze 2013, 14:59
Lokalizacja: z małopolski

Re: światła

Postautor: natan65 » 01 sty 2015, 21:11

No grafa jest na pewno zintegrowana niewiem jeszcze zajże tam gdzie ty pisaleś i sprawdze dokladnie

Ale mnie nurtuje jedno dlaczego akurat przy wlączonych swiatlach bo jak są wylaczone to niema ani jednej lamy i to co jest najbardziej potrzebne kurde szwankuje


Nie spamuj tylko edytuj posty/ marcinek12232
Ostatnio zmieniony 01 sty 2015, 21:28 przez natan65, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: światła

Postautor: marcinek12232 » 01 sty 2015, 21:27

natan65, pisze przecież że jest duże obciążenie w grze a przede wszystkim w miastach jak ty masz włączone światła latarnie włącz sobie długie światła jeszcze to wg będziesz miał lagi :D

Kartka zintegrowana niestety nie służy do gier.

natan65
Posty: 19
Rejestracja: 13 cze 2013, 14:59
Lokalizacja: z małopolski

Re: światła

Postautor: natan65 » 02 sty 2015, 8:18

To akurat wiem ze nie sluzy jeszce się troche przemęcze i kupie nowa karte Dobra temat do zamknięcia

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: światła

Postautor: marcinek12232 » 02 sty 2015, 12:56

Temat został zamknięty.


Temat z twoim problemem znajduje się w
Tematy rozwiązane


Wróć do „Tematy rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron