Naczepa - Problem

lukasiu1998
Posty: 19
Rejestracja: 27 cze 2012, 19:27
Lokalizacja: Polska

Naczepa - Problem

Postautor: lukasiu1998 » 13 gru 2014, 14:04

Witam Wszystkich

Założyłem ten temat, ponieważ mam problem z ETS 2. Mianowicie chodzi o to, że mam mod naczepy firanki i on zastępuje chłodnie. I wczoraj zrobiłem save na tej jeszcze firance, a dzisiaj chciałem pograć na chłodniach , czyli bez tego modu naczepy firanki. I problem pojawia się tutaj taki, że bez tego modu, ładuje mi grę po czym wywala do pulpitu, a z tym modem normalnie mi grę wczytuje.

Wiecie może co zrobić, żeby save bez tego modu firanki normalnie mi się wczytał z naczepami od SCS ?

Pozdrawiam


Życie Toczy Się Na 10 Kołach

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2415
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Naczepa - Problem

Postautor: pralk0suszarka » 13 gru 2014, 16:51

Spróbuj zrobić reset ekonomi komendą przez konsolę:

lukasiu1998
Posty: 19
Rejestracja: 27 cze 2012, 19:27
Lokalizacja: Polska

Re: Naczepa - Problem

Postautor: lukasiu1998 » 13 gru 2014, 22:13

Przyda mi się to na przyszłość. Niestety przypadkowo zastąpiłem stary profil, nowym. Naszczęście miałem jeszcze w zanadrzu jeden to go wkleiłem i właśnie w nim nie było tej firanki, toteż problem się rozwiązał ^^

Dziękuję bardzo za pomoc :)

Myślę,że temat do zamknięcia
Życie Toczy Się Na 10 Kołach

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1251
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Naczepa - Problem

Postautor: klawisz1313 » 20 gru 2014, 14:57

Temat z twoim problemem znajduje się w
Tematy rozwiązane


Temat został zamknięty.

Obrazek

Wróć do „Tematy rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Najlepsze Demotywatory Darmowy Katalog Sex Randki