Ets 2 mi scina

minilot
Posty: 10
Rejestracja: 02 lut 2013, 19:35

Ets 2 mi scina

Postautor: minilot » 09 lut 2014, 12:07

Witam nie wiecie dlaczego scina mi ets 2 ??
Moj patch to 1.8.2.4s i dodatek Going East

Gram na mapie Europe Africa

Napewno nie ścina mi to przez wymagania bo mam dobry komputer.

Np. Crysis 3 na ultra NIE SCINA WOGÓLE


Pomocy :D



Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: 12Bernard12 » 09 lut 2014, 12:51

Każdy mod zwiększa wymagania. Podaj specyfikacje i Twoje wszystkie modyfikacje.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: pralk0suszarka » 09 lut 2014, 13:09

ETS2 to gra która skupia się na symulacji a nie grafice, poza tym silnik CryEngine3 jest o wiele bardziej zaawansowany technologicznie od studia SCS software i niema co ich do siebie porównywać.

Nie ta liga.


Stwierdzenie 'dobry komputer' nic nam nie mówi, napisz konkretnie jaki, wtedy może pomożemy coś dobrać.

minilot
Posty: 10
Rejestracja: 02 lut 2013, 19:35

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: minilot » 09 lut 2014, 13:26

intel core i5 3.20ghz
16 gb ram
geforce gtx 760 2gb
system windows 7 64 bity

MOdyfikacje

Renault_Magnum_AE_BETA_0.
Realistic Physics Mod v8.0.1 (by KacaK
RealGoodYearChoromeTire
turbo
turbina
Small Right Mirror (by KacaK)
American trailer
mapa europa africa i mody od mapy

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: pralk0suszarka » 09 lut 2014, 13:42

Mamy podobną konfigurację, ustaw sobie w sterownikach żeby karta pracowała w jak najlepszej wydajności, i na początek spróbuj tego konfigu:

Obrazek

minilot
Posty: 10
Rejestracja: 02 lut 2013, 19:35

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: minilot » 09 lut 2014, 20:50

Dalej mi jeszcze troche scina :(

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: 12Bernard12 » 09 lut 2014, 21:30

To gdy grasz otwórz menadżer zadań, przejdź do zakładki procesy, znajdź proces eurotruks2.exe i kliknij na niego PPM potem ustaw priorytet i zmień na wysoki - nie czasu rzeczywistego. Poczytaj też poradnik zoptymalizowania gry który jest na forum.

Story
Posty: 327
Rejestracja: 03 kwie 2012, 18:48
Lokalizacja: N.O.N
Kontaktowanie:

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: Story » 12 lut 2014, 11:37

możesz tez spróbować odpalać grę przez game booster
5. Jeśli dana osoba rozwiązała twój problem, to twoim obowiązkiem jest nadanie jej piwka za pomoc.
Moje konto w MargOnem :)
http://www.margonem.pl/?task=profile&id=3880425


Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: 12Bernard12 » 12 lut 2014, 14:54

Jeszze polecam Ci program Advenced systemCare. W wersji pro jest możliwość czyszczenia ramu. Mi usuwa tak, że z zajętego 1,4 GB zostaje ok. 800mb. Jest też tryb SuperWydajny - wyłącza wszyskie nie potrzebne funkcje Windowsa i niepotrzebne programy.

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Ets 2 mi scina

Postautor: marcinek12232 » 15 lut 2014, 14:26

Brak ode zwu ze str. autora tematu.

Temat został zamknięty.


Temat z twoim problemem znajduje się w
Tematy rozwiązane


Wróć do „Tematy rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron