jak ładować tandemy ?

LedkPL
Posty: 2
Rejestracja: 08 kwie 2012, 19:53

jak ładować tandemy ?

Postautor: LedkPL » 09 kwie 2012, 12:46

Witam ! Mam pytanie a mianowicie jak ładować tandemy w ETS ? proszę o odp ?



Awatar użytkownika
supersupermilki
Posty: 125
Rejestracja: 07 kwie 2012, 11:56
Lokalizacja: Ok. Ostrowa Wlkp.

Re: jak ładować tandemy ?

Postautor: supersupermilki » 14 kwie 2012, 9:39

Musisz mieć w modzie samochód i przyczepę do niego. Naczepę przy załadunku wybierasz tak samo jak w przypadku naczepy, tyle że musisz wybrać akurat ładunek, który ładuje się na naczepę, którą podmieniłeś. Zaczepiasz to, co się pojawi, i w drogę! ;)

Pozdrawiam
Pomogłem lub bardzo spodobał Ci się mod, który wrzuciłem? Postaw piwko - Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie zmobilizuje :)
14.04.2012r. - 100 postów

Awatar użytkownika
daniel12xd
Posty: 27
Rejestracja: 23 mar 2012, 21:41
Lokalizacja: Rawicz

Re: jak ładować tandemy ?

Postautor: daniel12xd » 16 kwie 2012, 15:44

Przenoszę.

Wróć do „Tematy rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości

cron