DAF strojenie mod

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 15 gru 2012, 11:57

mam problem ponieważ jak siągne mod to wszystko działa tylko nie ma żadnych lampek nawet w oryginalne miejsca. co może być przyczyną??



naitsabes
Posty: 131
Rejestracja: 27 paź 2012, 17:10
Lokalizacja: Mazury

Re: DAF strojenie mod

Postautor: naitsabes » 15 gru 2012, 12:26

Rozumiem,że chodzi ci o mod od dodatkowych halogenów?
Jeśli tak to nie pasuje ten mod albo do wersji gry,albo do modelu auta

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 15 gru 2012, 13:57

aha mozliwe ze do wersji ale ten mod jest tylko do dafa.

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: DAF strojenie mod

Postautor: marcinek12232 » 15 gru 2012, 15:08

matix144, miałem taki sam problem jak masz mod TC.. to wejdź w grę usuń wszystkie oświetlenie z ciężarówki co jest związane z modem TC.. i wejdź w mod usuń ten mod i dodaj ten mod na te lampki. Powinno działać

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 15 gru 2012, 15:10

dzieki sproboje

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 15 gru 2012, 15:20

kolego to nie to probowalem

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: DAF strojenie mod

Postautor: marcinek12232 » 15 gru 2012, 16:05

co bo nie rozumiem

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 15 gru 2012, 17:16

nie pomoglo usuniecie tc mod

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: DAF strojenie mod

Postautor: marcinek12232 » 15 gru 2012, 18:07

matix144, to nie wiem a może masz jeszcze jakiś mod który światła dodaje??

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 15 gru 2012, 18:25

jedynie xenony

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: DAF strojenie mod

Postautor: marcinek12232 » 15 gru 2012, 18:48

matix144, bo mi się gryzły z TC a usuń ksenony

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 15 gru 2012, 21:51

spróbuje

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: DAF strojenie mod

Postautor: marcinek12232 » 15 gru 2012, 21:57

matix144, dobra czekam

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: DAF strojenie mod

Postautor: matix144 » 16 gru 2012, 9:59

to nie xenony mozliwe ze inna wersja gry

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: DAF strojenie mod

Postautor: marcinek12232 » 16 gru 2012, 16:25

matix144, mi działa na 1.2.5

Wróć do „Tematy rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości