Runtime Error

Jaslav
Posty: 15
Rejestracja: 31 paź 2012, 22:47

Runtime Error

Postautor: Jaslav » 04 gru 2014, 15:19

Witajcie.

Mam problem z błędem takim jak na zdjęciu. Wyskakuje mi on zarówno na graniu w ETS2 na singlu jak i na multi. Nie umiem znaleźć przyczyny. Błąd wyskakuje różnie,czasem bo 10minutach grania,czasem 3,a czasem nawet po 1h gry.

Z góry dzięki za pomoc!



Jaslav
Posty: 15
Rejestracja: 31 paź 2012, 22:47

Re: Runtime Error

Postautor: Jaslav » 04 gru 2014, 15:24

Nie mogę dodać załącznika,ale błąd jest taki jak na tym filmie : https://www.youtube.com/watch?v=1yRUh93znKk

Lecz jego rozwiązanie mi nie pomaga.

I jest troche inne,że tak powiem polecenie a mianowicie:

Program:...ommom\Euro Truck Simulator
2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe

Awatar użytkownika
marcinek12232
Administrator
Administrator
Posty: 3092
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Runtime Error

Postautor: marcinek12232 » 01 sty 2015, 2:30

Temat został zamknięty.


Temat został przeniesiony do Kosza


Temat przestarzały.


Wróć do „KOSZ/TEMATY PRZESTARZAŁE”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości

Najlepsze Demotywatory Darmowy Katalog Sex Randki