Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Patrix123
Posty: 22
Rejestracja: 07 lip 2014, 17:55

Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Postautor: Patrix123 » 26 wrz 2014, 12:42

Witam,
Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać http://olx.pl/oferta/komputer-pc-stacjo ... 1a6d361257.
Dzięki



Patrix123
Posty: 22
Rejestracja: 07 lip 2014, 17:55

Re: Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Postautor: Patrix123 » 26 wrz 2014, 16:45

Mógłby mi ktoś pomóc chciałbym kupić ten komputer.

Awatar użytkownika
Dj Leon
Posty: 19
Rejestracja: 08 lis 2013, 21:15
Lokalizacja: Gdynia
Kontaktowanie:

Re: Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Postautor: Dj Leon » 26 wrz 2014, 18:16

Dzialac będzie, ale na pewno nie na maxymalnych detalach.

Karta graficzna slaba 512 MB tylko...
No i 2 GB ramu, według mnie tez mało.

Patrix123
Posty: 22
Rejestracja: 07 lip 2014, 17:55

Re: Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Postautor: Patrix123 » 10 paź 2014, 16:50

Jakie parametry muszą być w komputerze aby dobrze grać w ETS 2. Czy 4GB ram wystarczy np. ???

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Postautor: 12Bernard12 » 11 paź 2014, 11:20

Trzeba byłoby dokupić RAM i w ogóle zmienić na DDR3, tak to na średnich/niskich powinno pociągnąć :) Mogę Ci podać fajne podzespoły. Komputer będzie kosztował ok 1200zł, dobry do późniejszych upgradów. Sam na niego zbieram, polecił mi (a właściwie złożył) go specjalista ;)

Patrix123
Posty: 22
Rejestracja: 07 lip 2014, 17:55

Re: Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Postautor: Patrix123 » 12 paź 2014, 14:54

Super ok. podaj te podzespoły. :)

Patrix123
Posty: 22
Rejestracja: 07 lip 2014, 17:55

Re: Czy na tym komputerze ETS2 będzie działać

Postautor: Patrix123 » 19 lis 2014, 15:29

Czy na tym laptopie http://allegro.pl/laptop-lenovo-z50-70- ... 33949.html pójdzie ETS2 ????

Dzięki

Wróć do „Elektroinka/Komputery itp.”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron