Nie kupie tego lapka, 8 dni, 4 osoby zainteresowane, pójdzie za grube dalary. Znam allegro, ubieram się tam także tego, może wyjść jeszcze drożej niż kosztuje w sklepie haha. Można ew spróbować mój stary komputer złożyć tylko nie bardzo rozumiem jak miałem GE Force 9500. No i to było DDR2. A jak ta karta co ty mi podałeś jest DDR5 to nie podłącze jej? Bo tak myślę że taniej wyjdzie jak kupie sam procesor, kartę i dokupie z 2 gb ram i wystarczy. Ale wcześniej siedział Celeron, i też mi się nie bardzo widzi że w to wejdzie jakiś i3 albo i5

Zasilacz miałem 400w to wystaczy niektóre te gamery z allegro miały 220 to ja i tak do przodu będę prawie dwa razy tyle. Płytę główną mam ASUS ale nie wiem dokładnie jaką i się nie dowiem po pudełka już dawno w piecu są
Update@ 18:32
Okej, dzięki chłopy za rady. Poszedłem do komisu, złożyłem nowy komputer, mam 4 rdzeniowy amd, karte graficzną nie wiem tam jaką 2 gb coś tam coś tam i 4 gb ram. Zasilacz 500w. Wstałem rano sobie zdenerwowałem się pojechałem do sklepu i złożyli mi komputer z części takich lepszych no i pięknie będzie grańsko że hoho. Jeszcze raz dzięki, można zamknąć temat i przenieść do kosza
Sory karta 1 gb Gigabyte ATI Radeon HD7770 1GB DDR5/128bi, płyta głowna asrock, nie wiem jak kogoś interesuje to mogę dokładne dane napisać i cenę