Czerwony wskaźnik RPM

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Czerwony wskaźnik RPM

Postautor: marcinek12232 » 06 mar 2013, 14:15

[center]Obrazek
Obrazek


Autor: Luan Guerrero and Pedro Romanelli



http://en.file-upload.net/download-7292 ... o.scs.html[/center]



naitsabes
Posty: 131
Rejestracja: 27 paź 2012, 17:10
Lokalizacja: Mazury

Re: Czerwony wskaźnik RPM

Postautor: naitsabes » 07 mar 2013, 7:57

Witam
Mam wersję 1.2.5 i mnie wywala na pulpit po wybraniu profilu gry.
Z jakim modem może się gryść.Żadnych modów upiększających wygląd, nie mam
Mam Volvo

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Czerwony wskaźnik RPM

Postautor: pralk0suszarka » 07 mar 2013, 13:30

naitsabes, a na obrazkach widzisz Volvo? Ten mod zapewne jest tylko do Scanii.

naitsabes
Posty: 131
Rejestracja: 27 paź 2012, 17:10
Lokalizacja: Mazury

Re: Czerwony wskaźnik RPM

Postautor: naitsabes » 07 mar 2013, 22:26

Nigdzie nie pisze,że to do tego akurat ciągnika,a obrazek o niczym nie świadczy i może być przykładowy.

wojtek5162
Posty: 6
Rejestracja: 25 mar 2013, 14:26
Lokalizacja: Jaworzno

Re: Czerwony wskaźnik RPM

Postautor: wojtek5162 » 27 mar 2013, 14:29

mi nie działa :<
mam najnowsza wersje gry , zadnych innych modów i nie działa ...
co robic ?

Wróć do „Interiory ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość