Strona 3 z 3

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 22 lut 2014, 13:46
autor: robertovv
mialem game.sii w folderach save i pousuwalem to teraz nie moge wczytac gry
a gade_data.sii nie mialem takich plikow

---edit
juz znalazlem przyczyne


Nie spamuj na forum, używaj opcji 'Edytuj'

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 09 mar 2014, 20:45
autor: Tomaszkubica
Grę zaczełem od nowa na tym dodatku i wywala gdy wchodzę na mape.
gdy grę edytowałem również miałem ten sam błąd no próbowałem również usuwać jakieś dodatkowe mody które są do tej mapy to również mnie tam wywalało... wszystkiego próbowałem na patchu 1.8.2.5 DLC

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 27 mar 2014, 11:50
autor: krogulak
zacina mi się gra jak wrzuciłem tą mapę nie chce mi się wogóle załadować mam mam patcha 1.8.2.5 pomozecie?

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 25 kwie 2014, 12:52
autor: sewcio 65
Działa na 1.9.22 ???

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 25 kwie 2014, 14:23
autor: pralk0suszarka
sewcio 65, NIE

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 18 maja 2014, 15:25
autor: 99_NORBI_99
Cześć

Pobrałem moda Europa i Afryka, wgrałem je do folderu z modami i uruchomiłem ale po włączaniu profilu wywala mnie na pulpit i pisze ''Euro truck simulator 2 przestał działać'' albo pokazuje że zapis jest niekompatybilny z tą przeróbką mimo że stworzyłem nowy profil. Mam wersje 1.9.22.
Co mam zrobić??? Pomocy!!!


Przeczytaj dwie odpowiedzi nad twoim pytaniem.

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 24 maja 2014, 14:34
autor: xCrossFireXPLx
Co mam zrobić gdy po raz pierwszy wczytuje gre prosi mnie o jakiegoś save którego nie mam ?

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

: 14 lip 2014, 23:59
autor: KotwCzajniku
Witam.
Jestem tu nowy i gdybym sie mógł szybciej "obudzić" to zapewne dostałbym odpowiedź w styczniu ..ale co ja wtedy o modach myślałem... Więc mam problem mody są wpakowane itd. Lecz gdy zamieżam zmienić mapkę (tak jak było w filmiku ) pole jest nie dostępne . Tak samo nie działają mody ,chociaż mam je zaznacząne nie działają a gra chodzi tak samo jakby bez modów-nie uznawała ich . Mam wersję 1.8.2.3s . Powinno działać . :> Czy znajdzie się jeszcze dla mnie pomoc tak w starym postcie ?