Europe & Africa Map MultiMod v5.5

robertovv
Posty: 2
Rejestracja: 12 lut 2014, 19:15

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: robertovv » 22 lut 2014, 13:46

mialem game.sii w folderach save i pousuwalem to teraz nie moge wczytac gry
a gade_data.sii nie mialem takich plikow

---edit
juz znalazlem przyczyne


Nie spamuj na forum, używaj opcji 'Edytuj'
Ostatnio zmieniony 22 lut 2014, 18:47 przez robertovv, łącznie zmieniany 1 raz.



Tomaszkubica
Posty: 3
Rejestracja: 08 mar 2014, 11:41
Lokalizacja: Żory

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Tomaszkubica » 09 mar 2014, 20:45

Grę zaczełem od nowa na tym dodatku i wywala gdy wchodzę na mape.
gdy grę edytowałem również miałem ten sam błąd no próbowałem również usuwać jakieś dodatkowe mody które są do tej mapy to również mnie tam wywalało... wszystkiego próbowałem na patchu 1.8.2.5 DLC
Nie patrz w telefon patrz na drogę....

krogulak
Posty: 3
Rejestracja: 24 mar 2014, 14:01

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: krogulak » 27 mar 2014, 11:50

zacina mi się gra jak wrzuciłem tą mapę nie chce mi się wogóle załadować mam mam patcha 1.8.2.5 pomozecie?

Awatar użytkownika
sewcio 65
Posty: 8
Rejestracja: 01 lut 2014, 12:40

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: sewcio 65 » 25 kwie 2014, 12:52

Działa na 1.9.22 ???
Szukam osoby która zrobi skin do ETS 2.
info na PW

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pralk0suszarka » 25 kwie 2014, 14:23

sewcio 65, NIE

99_NORBI_99
Posty: 1
Rejestracja: 11 maja 2014, 17:00
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: 99_NORBI_99 » 18 maja 2014, 15:25

Cześć

Pobrałem moda Europa i Afryka, wgrałem je do folderu z modami i uruchomiłem ale po włączaniu profilu wywala mnie na pulpit i pisze ''Euro truck simulator 2 przestał działać'' albo pokazuje że zapis jest niekompatybilny z tą przeróbką mimo że stworzyłem nowy profil. Mam wersje 1.9.22.
Co mam zrobić??? Pomocy!!!


Przeczytaj dwie odpowiedzi nad twoim pytaniem.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 16:33 przez 99_NORBI_99, łącznie zmieniany 1 raz.

xCrossFireXPLx
Posty: 2
Rejestracja: 11 maja 2013, 18:19

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: xCrossFireXPLx » 24 maja 2014, 14:34

Co mam zrobić gdy po raz pierwszy wczytuje gre prosi mnie o jakiegoś save którego nie mam ?

KotwCzajniku
Posty: 1
Rejestracja: 14 lip 2014, 22:49

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: KotwCzajniku » 14 lip 2014, 23:59

Witam.
Jestem tu nowy i gdybym sie mógł szybciej "obudzić" to zapewne dostałbym odpowiedź w styczniu ..ale co ja wtedy o modach myślałem... Więc mam problem mody są wpakowane itd. Lecz gdy zamieżam zmienić mapkę (tak jak było w filmiku ) pole jest nie dostępne . Tak samo nie działają mody ,chociaż mam je zaznacząne nie działają a gra chodzi tak samo jakby bez modów-nie uznawała ich . Mam wersję 1.8.2.3s . Powinno działać . :> Czy znajdzie się jeszcze dla mnie pomoc tak w starym postcie ?

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości