Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Awatar użytkownika
Luissaha
Posty: 207
Rejestracja: 17 sty 2014, 12:08
Lokalizacja: Lubelskie

Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Luissaha » 20 sty 2014, 17:41

Jest to mapka Europy i Afryki do ETS2

FILM

Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Changelog v5.5!
? Urzędnik Europa & Afryka Mapa v5.4
? Realistyczna Fizyka mods v8.0
? Prawdziwy GoodYear Opona chromowana v1.0
? Niewielkie Prawe Lustro
? Nowa Realistyczna Kamera mods
? Ksenon mods światła v3.0
? Bridgestone M730 Koła dla Przyczepy

O Europie & Afryka Mapa:
? Plan obejmuje dwa kontynenty: Europa i Afryka.
? Kraje w Europie: Norwegia, Szwecja, Finlandia, Anglia, Francja, Niemcy, Dania, Polska, Czechy, Słowenia, Portugalia, Hiszpania, Grecja, Włochy.
? Kraje w Afryce: Maroko, Algieria, Tunezja, Libia, Egipt (jest nawet piramida)
? W sześciu miastach w Afryce zwiększył stacje kolejowe i jeden prom ruszać się szybko. Jednakże - na planie, oni są nie. Musisz znaleźć ich.
? W jakichś miastach, jest nie tylko dworzec autobusowy ale autobus zatrzymuje się.
? Przeprowadzić się do poprzedniej wersji mapy aby nowy zastępować stary plik to (po usuwaniu całej mody na profilu) i kontynuować grę.
? Stworzyć nowy profil.

* Jeśli pan znajduje błąd, proszę informować mnie.


Tested Versions: 1.8.0+





Pobieranie Modyfikacji:

http://www.adrive.com/public/NVW8GT/Eur ... 20v5.5.rar
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, 18:09 przez Luissaha, łącznie zmieniany 1 raz.


Nie mam podpisu bo nie mam długopisu będę miał podpis jak będę miał długopis!!!!!!

truckerjakub
Posty: 4
Rejestracja: 10 sie 2013, 13:19

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: truckerjakub » 24 sty 2014, 17:54

Dlaczego nie mam tych nowych miast tylko podstawowe z ETS 2
ps moja wersja gry to 1.7.0 czy jak wgram patcha 1.8.2.5 to będę miał te miasta ?

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pralk0suszarka » 24 sty 2014, 21:38

Taka trochę ładniejsza TSM'ka z dodatkowymi miastami w Skandynawii. Ciekawe ile będzie zabierała pamięci na tych gęstych teksturach miejskich.
Sprawdzę ją.

truckerjakub, a zaznaczyłeś tak jak jest na filmie pokazane, na dole 'europe.mbd'? Patch 1.7.0 to może być jedna z przyczyn.

Awatar użytkownika
Luissaha
Posty: 207
Rejestracja: 17 sty 2014, 12:08
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Luissaha » 25 sty 2014, 7:12

Film pokazuje wszystko na temat tej mapy.Ta mapa jest testowana na patch 1.8,
więc powinna działać na 1.7 nie jestem pewnien
Nie mam podpisu bo nie mam długopisu będę miał podpis jak będę miał długopis!!!!!!

ReggaeMati
Posty: 2
Rejestracja: 06 sty 2013, 21:16

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: ReggaeMati » 25 sty 2014, 11:23

A CO Mam zrobic jeśli chcem miec orginalne przyczepy a nie podmienione?

truckerjakub
Posty: 4
Rejestracja: 10 sie 2013, 13:19

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: truckerjakub » 25 sty 2014, 17:27

Ok podłączyłem mapę w modułem i działa na 1.7.0 Dzięki :)

dzeyboss
Posty: 3
Rejestracja: 22 mar 2013, 10:34

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: dzeyboss » 25 sty 2014, 22:12

Trzeba zaczynac gre od nowa?

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pralk0suszarka » 26 sty 2014, 1:09

dzeyboss

Tak, trzeba.

Brima
Posty: 2
Rejestracja: 26 sty 2014, 11:20

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Brima » 26 sty 2014, 14:27

witam, gdy wgram tego moda to aby tam mi się wyświetlały transporty muszę grać od nowa?

Awatar użytkownika
Luissaha
Posty: 207
Rejestracja: 17 sty 2014, 12:08
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Luissaha » 26 sty 2014, 14:59

Jak wgrasz tą mapę to musisz zacząć nową grę !!
Nie mam podpisu bo nie mam długopisu będę miał podpis jak będę miał długopis!!!!!!

pylek
Posty: 2
Rejestracja: 26 sty 2014, 10:04

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pylek » 26 sty 2014, 15:14

Czy aby mapa działała w pełni potrzebny jest dodatek Ekspansja Polska?Ponieważ wgrywam mape, mam tylko włączone mody związane z tą mapą, jednak ucina nie mam poza Poznaniem,Szczecinem i Wrocławiem innych miast w PL, a jak zaczynam brać pierwsze zlecenie to albo wywala mnie od razu albo jak chwilę ujade. Mam najnowszą wersję 1.8.2.5

Awatar użytkownika
Luissaha
Posty: 207
Rejestracja: 17 sty 2014, 12:08
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Luissaha » 26 sty 2014, 15:24

Moim zdanie to musisz wyłączyć wszystkie mody a mapę dostawić.A dodatek to chyba nie jest potrzebny nie wiem nie testowałem
Nie mam podpisu bo nie mam długopisu będę miał podpis jak będę miał długopis!!!!!!

pylek
Posty: 2
Rejestracja: 26 sty 2014, 10:04

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pylek » 26 sty 2014, 15:27

właśnie wszystkie mody mam wyłączone oprócz tej mapy i wywala

Awatar użytkownika
Luissaha
Posty: 207
Rejestracja: 17 sty 2014, 12:08
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Luissaha » 26 sty 2014, 15:36

Wymagana wersja gry jest?? jak jest to zakup DLC
i powinno być dobrze
Nie mam podpisu bo nie mam długopisu będę miał podpis jak będę miał długopis!!!!!!

Brima
Posty: 2
Rejestracja: 26 sty 2014, 11:20

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Brima » 26 sty 2014, 19:23

Witam mam problem po wgraniu tego moda(mapy) nazwy towarów mam napisane po Rosyjsku a reszta pisze po Polsku, może mi ktoś pomóc?

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron