Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Awatar użytkownika
Luissaha
Posty: 207
Rejestracja: 17 sty 2014, 12:08
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Luissaha » 26 sty 2014, 19:28

Usuń wszystkie mody,zacznij grę od nowa i musisz mieć najnowszy patch!!


Nie mam podpisu bo nie mam długopisu będę miał podpis jak będę miał długopis!!!!!!

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pralk0suszarka » 26 sty 2014, 19:36

Bo ten kto dodawał te ładunki był Rosjaninem/Litwinem i tak je sobie nazwał a pozostałe są oryginalne. Nie zmienisz tego, chyba że byś rozkodował wszystkie pliki mapy i sam je po przepisywał w defach na polskie odpowiedniki.


Ta mapa to jest przeróbka którejś z poprzednich map TSM (chyba 4.0 lub niżej) i połączona z mapą 'Scandinawia mod' + któraś tam odmiana dodatków JPM do mapy TSM.

Awatar użytkownika
Luissaha
Posty: 207
Rejestracja: 17 sty 2014, 12:08
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Luissaha » 27 sty 2014, 18:12

Poprawiłem na język Polski !Trochę niedokładnie ale nie chciało mi się poprawiać
Nie mam podpisu bo nie mam długopisu będę miał podpis jak będę miał długopis!!!!!!

minilot
Posty: 10
Rejestracja: 02 lut 2013, 19:35

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: minilot » 28 sty 2014, 16:08

Siemka czemu jak gram na tej mapce to pogram z 5 min i mi sie wyłancza i pisze porogram ets 2 przestał działać???

POMOCY bo bardzo fajna mapa a nie moge grac


Z góry dzięki :D :? :?:

Nie wygaszaj tematów, zostaw na bez limitu. Co do problemu to zapraszamy do działu do tego przeznaczonym, czyli Mam Problem.//12Bernard12
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, 18:56 przez minilot, łącznie zmieniany 1 raz.

rogos1261
Posty: 1
Rejestracja: 31 sty 2014, 20:18

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: rogos1261 » 31 sty 2014, 22:43

Witam , mam problem ponieważ gdy gdy chce wybrać ładunek , gra mi się wyłącza i wyskakuje program ... przestał działać ... ;//
Patch najnowszy , brak modów , gra orginał

przemal3006
Posty: 1
Rejestracja: 27 gru 2013, 9:23

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: przemal3006 » 01 lut 2014, 20:46

Witam. Mam identyczny problem co "rogos 1261"

Froncek
Posty: 3
Rejestracja: 19 lip 2013, 13:27

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Froncek » 01 lut 2014, 21:42

mi też gra wywala błąd nawet jak tylko ten jeden mod jest :( mam patch 1.8.2.5

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pralk0suszarka » 01 lut 2014, 22:07

Trzech ostatnich panów zapraszam do działu ' Mam problem ' i niech nie zapomną dołączyć swoje logi z gry.

Tomi86
Posty: 1
Rejestracja: 04 lut 2014, 14:29

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: Tomi86 » 04 lut 2014, 15:41

ja mam 1.8.2.5 wersie aktualnie doszła nowa SCANIA Seri R i naprawiono błędy VOLVO FH 16 mapa EUROPA AFRYKA ta wersja jest trefna

karabah
Posty: 2
Rejestracja: 05 lut 2014, 2:05

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: karabah » 07 lut 2014, 8:36

Mam problem jak chcę wziąć zlecenie to wywala mnie program przestał działać. A tak wszystko działa elegancko. Zrobiłem tak jak pisałeś wyłączyłem wszystkie mody zostawiłem tylko mapkę. Patcha mam 1.8.2.5.

Awatar użytkownika
sewcio 65
Posty: 8
Rejestracja: 01 lut 2014, 12:40

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: sewcio 65 » 10 lut 2014, 14:32

czy ta mapa działa z mapą RPM Map by Julien V2 ?
Szukam osoby która zrobi skin do ETS 2.
info na PW

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pralk0suszarka » 10 lut 2014, 15:38

Wątpię, ale sprawdź sam.

Awatar użytkownika
sewcio 65
Posty: 8
Rejestracja: 01 lut 2014, 12:40

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: sewcio 65 » 13 lut 2014, 17:50

Sprawdziłem czy działa z mapą RPM Map by Julien V2 niestety nie.
Ale pomimo ta mapa jest jest świetna!!!
Szukam osoby która zrobi skin do ETS 2.

info na PW

robertovv
Posty: 2
Rejestracja: 12 lut 2014, 19:15

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: robertovv » 20 lut 2014, 19:47

a ja mam taki problem gdy chce przesunac cala mape w mapa swiata to nie moge przesunac do afryki i tamtych panst bo wraca mi obraz mapy na europe....
wiek ktos jak to rozwiazac?

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe & Africa Map MultiMod v5.5

Postautor: pralk0suszarka » 20 lut 2014, 23:01

robertovv, powywalaj z wszystkich modów pliki game_data.sii
Ten w def od mapy ma być ostatnim który się wczytuje.

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości