TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: pralk0suszarka » 07 lip 2013, 20:08

[center]Linki do map zostały przeniesione do tego tematu

posting.htm?mode=editpost&p=20022


-----------------

>> Tłumaczenie Google <<

Następujące nowe kraje są włączone: Portugalia, Hiszpania, Dania, Słowenia, Chorwacja, Albania i Grecja. W Afryce Północnej, Egipt może być wyjazd.

W tej wersji, 107 nowych miast, które zostały dodane do Originalmap, więc teraz ma jechać w sumie 180 miast są dostępne.

Z V3 można spodziewać się Übergangsmap rodzaju. Będzie to technicznie działa jako uwolnienie, a zatem są także serwisowane i wspierane i rozbudowany w najbliższych tygodniach. Jednak istnieje również mapy na drugi nie jest tak, że my postawiliśmy.Bechilderung leży w dużej mierze jeszcze w powijakach, niektóre grafiki nie są tak, jak chcemy.

Wprowadzono punkty tłocznej 50keda (sprzedać Kaarfor planu). Alternatywne punkty wyładowcze z knoxx jeszcze nie są zintegrowane.

Dlatego mapa jest doskonały, spodziewamy się, że nasz błąd w mapie są zgłaszane. Nie wstydź się! Daj to jako opis błędu i dodaje zrzut ekranu (najlepiej z włożoną mapie mini) jest. To, kiedy błąd przy użyciu raporty błędów byłoby najlepsze (patrz słowniczek) są zgłaszane.

Kredyty:
Oprogramowanie do bazy SCS
Mario Merlinita, Lkwaner, Hrvattrucker, Harry_P., Dla Maparbeiten
50keda do rozładunku planu i sprzedawaj Kaarfor
kamaz do płyt

*** Uwaga *** Trzeba rozpocząć nową grę.

darowizny:

Wykonujemy naszą pracę dla zabawy rzeczy, i są one również
nadal zachować otwarte. Ale ponieważ często pytali o dotacje
były. http://www.trucksim-map.com


Have Fun
Greez
Zespół TSM

Licencja:

TruckSim TruckSim Mapa MODS jest pod Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License Unported.

Opierając się na pracy w pobrać tylko oryginalny link z TSM (uploaded.net).

Uprawnienia poza zakres tej licencji mogą Państwo pod komunikatem o błędzie - TruckSim - dostać Mapa zespołu

Ten mod może być pobierana od oferowanych linki do pobrania!

Mod nie mogą być oferowane do innych serwisów hostingowych plików!




Obrazek


UPDATE 3.2 witch 1.4.1
YT
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0ndATjCvBk

Obrazek
Obrazek


NEW UPDATE TSM Map version 3.5 witch 1.4.X

Obrazek
--------------------[/center]
Ostatnio zmieniony 05 sty 2014, 1:28 przez pralk0suszarka, łącznie zmieniany 7 razy.



JOHNY
Posty: 29
Rejestracja: 23 kwie 2013, 16:58

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: JOHNY » 11 lip 2013, 16:19

Bardzo fajna mapka,tylko mam poucinany cały dół z miastami i nie wiadomo gdzie płynąć promem.
Breko Breko!@

Michałł
Posty: 5
Rejestracja: 05 sty 2013, 17:11

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: Michałł » 12 lip 2013, 9:31

też tak miałem wina modów usunałem mody i już widze wszystko

McHammer
Posty: 2
Rejestracja: 25 paź 2012, 22:31

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: McHammer » 12 lip 2013, 12:18

Mapa nie działa na najnowszym patchu 1.4.1 pomimo rozpoczęcia nowej gry i nie posiadając żadnych innych modów.

matix144
Posty: 22
Rejestracja: 22 paź 2012, 15:49
Lokalizacja: krosno

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: matix144 » 13 lip 2013, 12:33

koledzy wczytuje mi mape i wywala do profilow nie mam zadnych modow

rob1915
Posty: 1
Rejestracja: 09 lip 2013, 14:18

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: rob1915 » 13 lip 2013, 15:51

Mapka super!!! Warto było zacząć grę od początku. Zauważyłem tylko że mody na likwidację ograniczenia prędkości obcinają mapę

Awatar użytkownika
SonnyCrockett
Posty: 10
Rejestracja: 31 paź 2012, 15:05
Lokalizacja: Bukowina Sycowska

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: SonnyCrockett » 14 lip 2013, 8:43

Ja mam takie pytanie, czy będzie zrobione coś w kierunku działania mapy na patchach 1.4.1 i 1.4.3?

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: pralk0suszarka » 14 lip 2013, 10:18

Update (jeszcze nie oficjalny ale działa) już jest w pierwszym poście.

Dadziu1989
Posty: 3
Rejestracja: 17 mar 2013, 12:47

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: Dadziu1989 » 14 lip 2013, 12:13

Panowie brawo brawo i jeszcze raz brawo za tą mapkę!!!!!! Jak pisał kolega wyżej warto było rozpocząć grę od nowa. Gdy pojechałem pierwszy raz do afryki.... baja choć było kilka rzaczy co mnie zaniepokoiło jechałem najsłabszą premiumką no i klops napotkałem na górki pod które jechałem 9 km\h wszystko byłoby ok tylko że w tył naczepy kilka razy wjechał mi tir no i moje uszkodzenia po dostawie wynosiły 28%... ale i tak brawo za wydanie tak zajebi.... mapy!!!

satil
Posty: 4
Rejestracja: 03 lis 2012, 21:08

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: satil » 14 lip 2013, 20:05

nie mozna przejechac z wrocławia do drezna...wywala błąd do pulpitu
próbowałem z 4 razy i zawsze wywala w tym samym miejscu
ale i tak wielki dzieki za 1.4.1 :)

Awatar użytkownika
SonnyCrockett
Posty: 10
Rejestracja: 31 paź 2012, 15:05
Lokalizacja: Bukowina Sycowska

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: SonnyCrockett » 14 lip 2013, 23:44

Ja podejrzewam, że to wina jakiegoś moda, sam za czołem grać w ETS 2 na tej super mapce dopiero dziś i miałem kilka problemów i dlatego musiałem wywalić parę modów. Ja na kolegi miejscu pokombinowałbym z modami, jeśli kolega jakieś tam posiada. Swoje także robi oczywiście wgranie nowych patchów 1.4.1 i 1.4.3.


Podziękowania dla twórców tej mapki i czekam z niecierpliwościom na kolejne efekty ciężkiej pracy.

Awatar użytkownika
M4ni3x
Posty: 101
Rejestracja: 01 maja 2013, 18:29

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: M4ni3x » 15 lip 2013, 10:24

Dla mających problem z odciętym dołem mapy:
odpalamy grę z samą mapą-> dorzucamy pojedynczo mody ( któryś wreszcie utnie mapę)
edytujemy w kolidującym modzie plik
Game_data.sii z folderu "def"
wyszukujemy linijki:

podmieniamy jak powyżej i gotowe.
Szerokości
Zapraszam do oceniania:
topics7/ets2-w-obiektywie-by-m4ni3x-vt4158.htm#17607
Jeśli pomogłem piwko było by mile widziane :)

Lukasz369ns
Posty: 2
Rejestracja: 14 lip 2013, 17:36

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: Lukasz369ns » 15 lip 2013, 12:07

Siema, wywala mnie w Niemczech, zaraz po prawej stronie za stacją benzynowa jak widać na mapie (po drugiej stronie niż jest strzałka gdzie sie znajduje tirem). Nie mam innych modów w grze. Jakieś pomysły ?
Załączniki
mapka ets.jpg
To jest ta mapka

Michałł
Posty: 5
Rejestracja: 05 sty 2013, 17:11

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: Michałł » 15 lip 2013, 16:34

Nie trzeba grać od nowa!!

satil
Posty: 4
Rejestracja: 03 lis 2012, 21:08

Re: TSM map in version 3.0, 3.2 & 3.5

Postautor: satil » 15 lip 2013, 19:15

czytałem na innym forum ze tez ktos miał podobny problem z wywaleniem do pulpitu
ale to jest tylko wstepna przeróbka do 1.4.1 wiec błedy napewno wystepują..:(
trzeba czekac na poprawianą mapke i bedzie gitesik:)

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość