Europe Rebuilding v1.01

satan19990
Posty: 85
Rejestracja: 23 paź 2012, 10:20
Kontaktowanie:

Europe Rebuilding v1.01

Postautor: satan19990 » 26 cze 2013, 17:56

INFO
Mapa rozbudowywuje oryginalna mape SCSu. Dodaje 3 nowe kraje i 9 nowych miast: Gdańsk,

Koszalin, Warszawa, Bydgoszcz, Białystok, Suwałki, Vilno, Kaliningrad, Kopenhaga. Trzeba

rozpocząc nową gre. Mapa była testowana i działa na wersji 1.3.1 ale na 1.2.5.1 nie powinno byc

problemów.

Autor: satan19990.
Definicja i nowe prefaby: _PMA.
Współautorzy aktualizacji do 1.01 RadolSzczecin i Nokian

Fix do tej wersji mapy już nie jest potrzebny.
Możesz usunac poprzednią wersje mapy i używac tylko tej.
Nie musisz rozpoczynac gry od nowa jesli grałes juz na v1.0

Zezwalam na wynoszenie na inne fora pod warunkiem podania autora i zachowaniu

oryginalnych linków! Zakaz reuploadowania! Respektuj to jesli chcesz kolejne wersje.




Krótki filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=ttkBc01ICiw

DOWNLOAD
















SCREEN (jeśli zamiast screena widzimy kwadracik to klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy "otwórz grafikę w nowej karcie")

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 lip 2013, 10:30 przez satan19990, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek

agnieszkus
Posty: 4
Rejestracja: 08 lip 2013, 23:21

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: agnieszkus » 09 lip 2013, 0:28

[Regulamin, p.7] mapka polecam
Ostatnio zmieniony 09 lip 2013, 13:35 przez agnieszkus, łącznie zmieniany 1 raz.

Scania R500
Posty: 4
Rejestracja: 14 cze 2013, 15:13
Lokalizacja: Okolice Gdyni

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: Scania R500 » 10 lip 2013, 0:38

spoko mapka polecam :-)

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: 12Bernard12 » 10 lip 2013, 18:13

Niestety jest błąd z modelem.

Wywala z gry i w logu jest to:

00:05:27.660 : <ERROR> [dx9] Failed to create 2D texture. [0x8876086c]
00:05:27.660 : <ERROR> [dx9] Failed to create texture in hw_load().
00:05:27.660 : <ERROR> FIXME: Texture update failed (/model/sign/reflective_post_universal_1_1.tobj)
00:05:27.660 : <ERROR> [dx9] Failed to create 2D texture. [0x8876086c]
00:05:27.660 : <ERROR> [dx9] Failed to create texture in hw_load().

Edit:

Nie działa na 1.4.1.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 11:22 przez 12Bernard12, łącznie zmieniany 1 raz.

Damian9322
Posty: 1
Rejestracja: 11 mar 2013, 8:43

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: Damian9322 » 10 lip 2013, 20:32

Działa może na 1.2.5.??

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: 12Bernard12 » 11 lip 2013, 11:22

Damian9322, Raczej nie, bo v1.0 nie działała na 1.2.5.

Cyfra1
Posty: 6
Rejestracja: 05 mar 2013, 21:30

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: Cyfra1 » 11 lip 2013, 17:32

no wlasnie nie dziala na 1.4.1 bo mialem aktualizacje i dupa wywalilo mi blad?

czynnyon
Posty: 1
Rejestracja: 25 paź 2012, 13:14

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: czynnyon » 12 lip 2013, 0:17

Który link wybrać??? :-)

Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1154
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: klawisz1313 » 20 lip 2013, 10:21

czynnyon http://www1.zippyshare.com/v/46112756/file.html i nie zadawaj takich głupich pytań
Obrazek

eryk292
Posty: 1
Rejestracja: 03 lis 2012, 14:50

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: eryk292 » 22 lip 2013, 13:24

to sie dodaje tak jak normalne mody?

pkurowski6
Posty: 2
Rejestracja: 26 paź 2012, 22:30

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: pkurowski6 » 22 lip 2013, 19:41

tak jak normalne mody
wrzucasz do folderu "mod" plik z końcówką .scs

działa komuś ta mapa na najnowszej wersji gry??

Froncek
Posty: 3
Rejestracja: 19 lip 2013, 13:27

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: Froncek » 22 lip 2013, 20:23

na 1.4.1 mi nie działa

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: pralk0suszarka » 22 lip 2013, 21:28

Froncek, pkurowski6,
Prowadzone są prace nad poprawką.

edit
--------------------------
Cytat z innego forum.
--------------------------

Wlaśnie i mapa została przekonwertowana cytat z innego forum :

Mapa została skonwertowana i jednocześnie połączona z najnowszą, oryginalną mapą od SCS w wersji 1.4.8
Zdecydowana większość błędów z wersji 1.01a zostało poprawionych.
Nie będę się rozpisywał co i jak - po tak długim czasie, kiedy 'walczyliśmy z mapą', teraz to tylko wypada grać i testować.

Mam nadzieję iż gra na tej wersji zrekompensuje Wam choć trochę czas oczekiwania na tą wersje mapy.

Nie będę wymieniał też kto co robił:
W różnych momentach prac, tak ja, jak i _PMA robiliśmy coś co się znacząco przyczyniło że mamy grywalną mapę w takiej postaci.
Satan19990 tym razem odpoczywał - mam nadzieję że przed następną pokaźną porcją pracy Tongue

Mapa testowana na wersjach 1.4.1, 1.4.6 i 1.4.8
Rozmiar pliku po wypakowaniu: 908 MB
Wypakowujemy pierwszy plik i w momencie komunikatu wskazujemy drugi plik archiwum.

Współtwórcy tej wersji mapy: _PMA, RadolSzczecin, statn19990


Aby nie robić bałaganu (nie chce mi sie skakać na forum z tematu na temat) błędy na mapie podajemy także w tym temacie






WYNOSZENIE TEMATU NA INNE FORA i STRONY INTERNETOWE TYLKO Z ORYGINALNĄ TREŚCIĄ TEGO TEMATU
Proszę o uszanowanie tego warunku.



----------
Do rozpakowania archiwum należy użyć programu '7-zip'
----------
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 12:54 przez pralk0suszarka, łącznie zmieniany 1 raz.

Arhkoe
Posty: 1
Rejestracja: 10 mar 2013, 20:03

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: Arhkoe » 23 lip 2013, 11:21

Mnie wywala z gry i jest napisane, że steam przestał działać bez mapki śmiga jak wrzuce mapke kawałek pojade to wywala ... TRAGEDIA 1.3.1 nie polecam

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Europe Rebuilding v1.01

Postautor: 12Bernard12 » 23 lip 2013, 11:31

Arhkoe, Zacząłeś nowy profil? Jeśli grasz mapą Update 1.4.8 na 1.3.1 to się nie dziw. Masz jakieś problemy z grą, zapraszam do działu Mam Problem.

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron