Europe Rebuilding v1.0

satan19990
Posty: 85
Rejestracja: 23 paź 2012, 10:20
Kontaktowanie:

Europe Rebuilding v1.0

Postautor: satan19990 » 02 maja 2013, 21:13

INFO
Mapa rozbudowywuje oryginalna mape SCSu. Dodaje 3 nowe kraje i 9 nowych miast: Gdańsk, Koszalin, Warszawa, Bydgoszcz, Białystok, Suwałki, Vilno, Kaliningrad, Kopenhaga. Trzeba rozpocząc nową gre. Mapa była testowana i działa na wersji 1.3.1 ale na 1.2.5.1 nie powinno byc problemów.

Autor: satan19990.
Definicja i nowe prefaby: _PMA.

Zezwalam na wynoszenie na inne fora pod warunkiem podania autora i zachowaniu oryginalnych linków! Zakaz reuploadowania! Respektuj to jesli chcesz kolejne wersje.

Krótki filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=ttkBc01ICiw

DOWNLOAD









SCREEN

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony 07 maja 2013, 15:50 przez satan19990, łącznie zmieniany 2 razy.


Obrazek

bambix93
Posty: 15
Rejestracja: 03 lis 2012, 13:22

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: bambix93 » 02 maja 2013, 23:37

Czekałem na tą mapę i się doczekałem :) Pobieram <3!! Dzięki satan19990

andrzejekgrande
Posty: 3
Rejestracja: 05 sie 2012, 10:32

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: andrzejekgrande » 03 maja 2013, 9:20

K***a i wywala mnie z gry.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 10:17 przez andrzejekgrande, łącznie zmieniany 1 raz.

andrzejekgrande
Posty: 3
Rejestracja: 05 sie 2012, 10:32

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: andrzejekgrande » 03 maja 2013, 9:36

jak ktos by mi pomogl byl bym wdzieczny

Awatar użytkownika
SZOP_iX
Posty: 395
Rejestracja: 06 lis 2012, 9:19
Lokalizacja: z Polski

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: SZOP_iX » 03 maja 2013, 9:38

andrzejekgrande, załóż temat w MAM PROBLEM i nie spam tutaj o tym że coś nie gra :!:

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: 12Bernard12 » 03 maja 2013, 12:21

Mapka fajnie wykonana. Działa na wersji 1.3.0. Na początku w spedycji POSPED trochę lagowało, ale po wyjeździ przestało. Mapa warta zaczęcia nowej kariery. Polecam!!!

W następnej wersji proszę o Kraków ;-)

EDIT:

Przejechałem już prawie całą edycję mapy (nie wjechałem tylko do Koszalina ;-) ) więc napiszę podsumowanie.

W mapce jest dużo fajnych rzeczy. Jest parę błędów, ale o nich za chwilę. Z tego co mi się wydaję zero błędów jest po zaczęciu gry w mieście dodanym przez mapę. Zacząłem w Gdańsku i trochę obawiałem się, że gra może się przycinać bo mam laptopa który ledwo spełnia minimalne wymagania gry. Pozytywnie się zaskoczyłem, ponieważ zero lagów. Tylko na początku w spedycji, ale teraz jest już OK. Gra działa płynnie, a nie mam świetnego komputera. W mapce jest dużo dróg. Na terenie Polski na szczęście nie ma 3-pasmówek, ale są 2-pasmówek. Znaki są odwzorowane jak w realnym świecie. Są fajnie zrobione przejazdy przez granicę, ponieważ przed granicą kierowcy jadą 20 km/h. Przejazd jest przez bramki, ale nie trzeba nic płacić. Na terenie Rosji jest jeden błąd. Kiedy jest rozjazd na Litwę i na Kaliningrad to drzewo stoi na środku drogi. Na szczęście to tylko tekstury i spokojnie można przez nie przejechać. Port w Gdańsku i Kopenhadze jest ładnie zrobiony chociaż w połowie statku jest czarna ściana. Na odcinku Białystok - Suwałki jest niestety droga zbyt nierówna (nawet jak na Polskie Drogi) i za dużo jest dziur. Jadąc tam 20-30 km/h z 0%uszkodzeń dostałem 20-25%. Przy Koszalinie (jechałem obok, ale nie wjechałem do niego) też są dziury, ale tam dostałem tylko ok. 12%. Przy Koszalinie jest przynajmniej miejsce by wyminąć te dziury. Ostrzegam Was, jeśli jedziecie na tych odcinkach i nagle AI znikną lepiej zwolnijcie i nie wpadnijcie w dziury. Teraz błędy. Dużym błędem są te dziury. Miasta są niestety ciut za duże, ale to tylko szczegół. Niestety trzeba zaczynać od nowa karierę, ale mapa naprawdę jest tego warta. Polecam mapę!!
Ostatnio zmieniony 24 maja 2013, 20:32 przez 12Bernard12, łącznie zmieniany 2 razy.

warka0000
Posty: 9
Rejestracja: 22 paź 2012, 19:06

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: warka0000 » 03 maja 2013, 15:12

Wywala z gry podczas ładowania

rabitorek
Posty: 1
Rejestracja: 14 kwie 2013, 16:10

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: rabitorek » 03 maja 2013, 16:14

mapka świetna ale nawet jak gram na nowym profilu to niema zleceń z nowych miast

satan19990
Posty: 85
Rejestracja: 23 paź 2012, 10:20
Kontaktowanie:

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: satan19990 » 03 maja 2013, 19:06

Fix dla osób które maja problemy z tekstura 2D i .tobj



Jak wrzucicie gamelogi to wam pomoge tak to moge tylko zgadywac
Ostatnio zmieniony 05 maja 2013, 21:58 przez satan19990, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

luqs
Posty: 1
Rejestracja: 20 kwie 2013, 5:49

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: luqs » 04 maja 2013, 7:47

poza kilkoma bledami mapka extra,warto grac od nowa,oby więcej takich zmian to gra się nie znudzi...a dziury pod Koszalinem to rzeczywiście...
pozdrawiam

Awatar użytkownika
MrF
Posty: 808
Rejestracja: 18 lis 2012, 21:57

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: MrF » 04 maja 2013, 12:13

Tak, jak pierwszy raz wjechałem w te dziury, a miałem prawie 90 na szafie z ładunkiem, to o mało co, a leżałby zestaw na lewym boku...
Odkryłem już prawie całą nową część mapy i narazie zero błędów, żadnego wywalania do pulpitu. Jedynie drobne defekty kosmetyczne, np. klapa studzienki w ulicy, wisząca w powietrzu w Gdańsku, ale to tylko detal. Zlecenia normalnie są, a mój mod na prędkość i uszkodzenia działa na mapce dobrze, bo pliki mapy zabezpieczone i się martwiłem z początku, że trzeba będzie 90 jeździć ;-)

Club
Posty: 5
Rejestracja: 24 paź 2012, 16:39

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: Club » 06 maja 2013, 13:44

Przede wszystkim kultura osobista :)
Nie wazna jest ilość tych piw i za co się je dostaje !

ReggaeMati
Posty: 2
Rejestracja: 06 sty 2013, 21:16

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: ReggaeMati » 11 maja 2013, 22:04

satan19990 benda nastepne wersje ??
:-)

Lysy_Piotrus
Posty: 1
Rejestracja: 06 sty 2013, 21:17

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: Lysy_Piotrus » 12 maja 2013, 18:45

Fajna mapka, ładnie wykonana :-D Można grać bez rozpoczynania od nowa jednak nie ma wtedy zleceń w nowych miastach.

Jaslav
Posty: 15
Rejestracja: 31 paź 2012, 22:47

Re: Europe Rebuilding v1.0

Postautor: Jaslav » 14 maja 2013, 19:58

A mnie Winrar przy przerzucaniu plików do folderu "mod" , prosi o jakiś wolumin 0.o

Może,ktoś pomóc ?

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości