mapa polski

Awatar użytkownika
kamilex125
Posty: 87
Rejestracja: 21 paź 2012, 21:50

mapa polski

Postautor: kamilex125 » 02 mar 2013, 21:34

oto mapa kture dodaje lila map jak katowice opole krakow kalisz wielun .........
nie ceba od nowa grac hyba :D:D





Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 mar 2013, 10:12 przez kamilex125, łącznie zmieniany 1 raz.


podpis przeczący z regulaminem/ marcinek12232

mikilublin
Posty: 67
Rejestracja: 21 paź 2012, 18:59

Re: mapa polski

Postautor: mikilublin » 02 mar 2013, 23:29

kolego bez obrazy ale zainwestuj w najbliższym czasie w słownik, niżeli w jakąkolwiek grę, to tak na marginesie...
co do mapki to przydałoby się więcej miast na niej
Jeśli pomogłem postaw piwko! :)

Awatar użytkownika
bartees111
Posty: 179
Rejestracja: 22 paź 2012, 16:16
Lokalizacja: Szpica

Re: mapa polski

Postautor: bartees111 » 03 mar 2013, 7:00

Może jakieś foto lub filmik

WojteG
Posty: 67
Rejestracja: 30 sty 2013, 19:08
Lokalizacja: Lublin

Re: mapa polski

Postautor: WojteG » 03 mar 2013, 7:55

Noms mapa z@je(*$ta ala za mało miast :-/

Awatar użytkownika
MrBoTeK1
Posty: 62
Rejestracja: 23 sty 2013, 17:45

Re: mapa polski

Postautor: MrBoTeK1 » 03 mar 2013, 10:28

Gram na tej mapce.Bodajże autorem jest XMPH.Dla ciebie kamilex mam ważną informacje.
kamilex125 pisze:nie ceba od nowa grac hyba :D:D

A i owszem.Jeżeli nie zaczniemy gry od nowa nic się nie stanie lecz jest jedno ale.Ta mapka ma troszkę niedopracowaną ekonomię i gdy zaczniemy np. w Poznaniu lub w innym mieście którego nie dodaje mapa tylko mamy oryginalnie w grze,to niestety nie będziemy NIGDY mieli zleceń do nowych miast.Najlepiej rozpocząć z miasta które dodaje mapka.To tylko tak dla informacji żeby nie było "Mapka nie działa,do dupy bo nie mam zleceń do żadnych miast!".

Awatar użytkownika
kamilex125
Posty: 87
Rejestracja: 21 paź 2012, 21:50

Re: mapa polski

Postautor: kamilex125 » 03 mar 2013, 12:38

ja miauem ostanio zlecenie od berlin do kaowice
podpis przeczący z regulaminem/ marcinek12232

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: mapa polski

Postautor: marcinek12232 » 03 mar 2013, 13:32

Tak na boku kamilex125, mieszka w Niemczech i pisze jak pisze.

A co do was to nie piście że mapa jest świetna jak macie pisać to piście info jakieś na temat jej od tego są otwarte tematy :!:

Jelon90Sk
Posty: 2
Rejestracja: 06 lis 2012, 18:43
Lokalizacja: Katowice

Re: mapa polski

Postautor: Jelon90Sk » 03 mar 2013, 21:38

Witam :) m\

Mam pytanie :) Czy ten mod działa na v.1.3.1?

mani1945
Posty: 4
Rejestracja: 20 paź 2012, 21:10

Re: mapa polski

Postautor: mani1945 » 03 mar 2013, 22:18

Działa ale przynajmniej u mnie musisz zacząć od nowa

adam001
Posty: 6
Rejestracja: 13 mar 2013, 18:43

Re: mapa polski

Postautor: adam001 » 19 mar 2013, 16:32

Niema rejestracji np kraków to KR a jest PO z poznania :-/

Awatar użytkownika
SZOP_iX
Posty: 395
Rejestracja: 06 lis 2012, 9:19
Lokalizacja: z Polski

Re: mapa polski

Postautor: SZOP_iX » 19 mar 2013, 16:37

adam001, możesz sobie zmienić to co ma pisać na rejestracji...
Poradnik jest w dziale "PORADNIKI" :-P

adam001
Posty: 6
Rejestracja: 13 mar 2013, 18:43

Re: mapa polski

Postautor: adam001 » 24 mar 2013, 14:34

DziEki kolego
:-)

Olszu
Posty: 11
Rejestracja: 27 paź 2012, 21:06

Re: mapa polski

Postautor: Olszu » 28 mar 2013, 12:37

Ja z tą mapą mam taki problem że w Scanii nie działa mi w nocy podświetlenie zegarów i w Mercedesie nie działa mi GPS. Problem jest w mapie bo gdy ją wyrzuciłem wszystko wróciło do normy. Wiecie dla czego tak się dzieje ?

Awatar użytkownika
MiodzioBoy
Posty: 1
Rejestracja: 27 gru 2012, 21:29

Re: mapa polski

Postautor: MiodzioBoy » 28 mar 2013, 14:09

Bardzo dobra mapka ;) Czekałem na takie coś od paru miesięcy

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość