TSM 2.0 map

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

TSM 2.0 map

Postautor: marcinek12232 » 23 lut 2013, 0:24

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... i2yu5NiUDI


Pracuje w 1.3.xx, it
  Autorzy: Trucksim Mapa TEAM  Harry Piel, merlinta Mario1962 Zeppelin3 LKWaner Streetsurferr1962 Mercedes Fahrer

Dzięki za Freddy Jimmink

Jak jest jakieś hasło na tą mapkę to nie wiem jakie :!:

http://uploaded.net/file/s1hdtkcf
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2013, 13:11 przez marcinek12232, łącznie zmieniany 1 raz.



Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: TSM 2.0 map

Postautor: pralk0suszarka » 23 lut 2013, 1:53

Niema żadnego hasła.

tobi71
Posty: 8
Rejestracja: 24 paź 2012, 5:28

Re: TSM 2.0 map

Postautor: tobi71 » 23 lut 2013, 9:53

Mapka bardzo rozbudowana, tylko że bezużyteczna bo jest brak zleceń do nowych miejsc i innego kontynentu.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: TSM 2.0 map

Postautor: pralk0suszarka » 23 lut 2013, 11:35

tobi71 więc pewnie jak w każdej nowej mapie trzeba zacząć grę od nowa żeby pojawiły się zlecenia.

tobi71
Posty: 8
Rejestracja: 24 paź 2012, 5:28

Re: TSM 2.0 map

Postautor: tobi71 » 23 lut 2013, 11:47

Witam ponownie. Wielkie dzięki za poradę, po rozpoczęciu nowej kariery jest wszystko tak jak powinno być, działa drugi kontynent i są odblokowane nowe miasta. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bartees111
Posty: 179
Rejestracja: 22 paź 2012, 16:16
Lokalizacja: Szpica

Re: TSM 2.0 map

Postautor: bartees111 » 24 lut 2013, 22:13

mam pytanie czy w tej mapie jest mod na prędkość powyżej 90. Jeżeli tak to można go usunąć bo nie lubie z Ets robić nfs.

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: TSM 2.0 map

Postautor: pralk0suszarka » 24 lut 2013, 23:22

bartees111 jeździłem po tej mapie z ogranicznikiem.
Gdzie indziej widziałem mod-dodatek specjalnie do tej mapy ''Brak ograniczenia prędkości (mod tylko do mapy TruckSim)'' więc myślę że kaganiec jest włączony na stałe.

tobi71
Posty: 8
Rejestracja: 24 paź 2012, 5:28

Re: TSM 2.0 map

Postautor: tobi71 » 25 lut 2013, 7:29

Niestety w tej mapie jezdzimy 110 km/h, szkoda.

adrian17
Posty: 70
Rejestracja: 02 lis 2012, 15:40

Re: TSM 2.0 map

Postautor: adrian17 » 25 lut 2013, 9:26

Panowie, jeden wyklucza drugiego. nie wiem który mówi źle ale chyba nie powinno sie kłamac? Niech napisze jeden mądry wkoncu bo chłopak chce sie dowiedziec i zaraz zgłupieje. :)

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: TSM 2.0 map

Postautor: pralk0suszarka » 25 lut 2013, 11:21

Jezu, a co za problem "otworzyć mapę WinRARem >def> otworzyć notatnikiem game_data.sii i w linijce 'truck_speed_limit:' zmienić na 90" :roll:

Na poprzednich odsłonach tej mapy ten sposób działał, a wiem z innego źródła że na tej też można tak zrobić.

dingo84
Posty: 19
Rejestracja: 31 paź 2012, 17:48
Lokalizacja: Poznań

Re: TSM 2.0 map

Postautor: dingo84 » 25 lut 2013, 11:30

Jeśli nie chcesz jeździć szybciej niż 90km/h to jak osiągniesz taką prędkość polecam włączyć tempomat. Ogranicznik nie jest tu do niczego potrzebny.

bartek44
Posty: 1
Rejestracja: 06 mar 2013, 13:32

Re: TSM 2.0 map

Postautor: bartek44 » 07 mar 2013, 8:29

Panowie a ja jak włanczam grę od nowa z tą mapą to mi nie działa tylko dział na starych zapisach. Czy na tych starych zapisach będę mógł jeździć wszędzie??

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: TSM 2.0 map

Postautor: pralk0suszarka » 07 mar 2013, 13:26

bartek44, będziesz mógł jeździć ale nie będziesz miał zleceń, w samej Afryce jeżdżąc bez zleceń gra szybko się nudzi.

Zrób tak, utwórz nowy profil tylko i wyłącznie z tą mapą (w przeciwnym wypadku nie pojawi się mapa), zrób zlecenie lub dwa i dopiero wtedy dodaj resztę modów których używasz.
Pierwszy garaż postaw w mieście z nowej mapy w tedy będziesz miał zlecenia w nowych miastach.

cutthroat
Posty: 8
Rejestracja: 04 sty 2013, 13:21

Re: TSM 2.0 map

Postautor: cutthroat » 07 mar 2013, 22:22

wystarczy ze ta mapa bedzie sie ladowala pierwsza u mnie pomoglo dodanie z na poczatku nazw kazdego moda natomiast sa takie mody ktore sie gryza z ta mapa i dlatego ona nie dziala

bartnik666
Posty: 7
Rejestracja: 27 paź 2012, 12:34

Re: TSM 2.0 map

Postautor: bartnik666 » 09 mar 2013, 19:33

Mi za to cała mapa się nie wyświetla, żeby zobaczyć np jaki kurs w afryce. Po prostu kamera dojeżdża tam gdzie oryginalna tylko jest... Nie wie może ktoś czemu tak jest?

Wróć do „Mapy ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości