Mod na konsole

Moderatorzy: Super Moderator, Moderator

kazixus
Posty: 9
Rejestracja: 03 gru 2012, 6:49

Mod na konsole

Postautor: kazixus » 01 lut 2013, 15:34

Sam go robiłem...
Konsola wbudowana była w grę.. trzeba było tylko dopisać odpowiednie polecenie, żeby konsola była aktywna.

Co prawda można dopisać w Moje dokumenty\Euro Truck Simulator 2\config.cfg
Ale u większości to nie skutkuje włączeniem konsoli :)



Konsola jest dostępna pod klawiszem ~



Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Mod na konsole

Postautor: pralk0suszarka » 01 lut 2013, 15:43

..chyba raczej mniejszości, napisz na PW co takiego wpisywałeś w 'config.cfg' że ci nie chciała odpalić.

*edit
marcinek sorry, zagapiłem się 8-)

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Re: Mod na konsole

Postautor: marcinek12232 » 01 lut 2013, 16:12

Temat został zamknięty.


Wróć do „Inne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość