Scania Nowy wyświetlacz

Moderatorzy: Super Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
marcinek12232
Posty: 3005
Rejestracja: 14 paź 2012, 15:33
Lokalizacja: Mazowieckie /WM

Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: marcinek12232 » 15 cze 2013, 23:54

[center]Opis: Nowy wyświetlacz z nowym wyglądem do Scanii. Do wyboru są dwie wersje: normalna i z logiem "V8".
Autor: kuba141
Wersja gry: 1.3.1, na innych też powinno działać.

Obrazek

Obrazek

Download:

Aktualizacja 11.06.2013

Wersja dla skrzyni automatycznej:

http://www36.zippyshare.com/v/3313758/file.html

Wersja dla skrzyni manualnej:


http://www36.zippyshare.com/v/24973623/file.html

Można wynosić na inne fora pod warunkiem podania autora![/center]



Awatar użytkownika
dominis4a8
Posty: 8
Rejestracja: 27 lut 2013, 13:33

Re: Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: dominis4a8 » 17 cze 2013, 13:28

fajny mod oby takich więcej

Awatar użytkownika
sub0
Posty: 30
Rejestracja: 21 paź 2012, 12:56
Lokalizacja: Ty mieszkasz Oo
Kontaktowanie:

Re: Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: sub0 » 18 cze 2013, 10:29

zróbcie reup na inne serwery.
Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.

Awatar użytkownika
12Bernard12
Posty: 862
Rejestracja: 03 sty 2013, 17:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: 12Bernard12 » 20 cze 2013, 11:21

sub0, Po co? To jedne z najlepszych...

Awatar użytkownika
sub0
Posty: 30
Rejestracja: 21 paź 2012, 12:56
Lokalizacja: Ty mieszkasz Oo
Kontaktowanie:

Re: Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: sub0 » 21 cze 2013, 11:39

teraz dobrze śmiga, net mi wtedy musiał mulić albo antyvir przyświrował. Zwracam honor dla zippy ;O ;)


btw.
dobry mod (jeden z nielicznych, które działają na tym moim 'nieszczęsnym' TSMie ^^)
Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.

Awatar użytkownika
steo
Posty: 108
Rejestracja: 18 lis 2012, 18:07
Lokalizacja: Siłownia
Kontaktowanie:

Re: Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: steo » 26 cze 2013, 13:25

Bardzo ładnie.
_+Mądry głupiemu ustąpi.+_

Nie ma dobrych kierowców, są tylko tacy, którzy zawsze wracają do domu.

Jeśłi Ci pomogłem możesz postawić piwko.

piotradomski
Posty: 5
Rejestracja: 14 lip 2013, 20:27

Re: Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: piotradomski » 14 lip 2013, 21:28

Działa na 1.2.5 ale jest to nieruchomy wskaźnik. Żeby nie było płaczu :D

sliwma
Posty: 15
Rejestracja: 13 sty 2013, 22:08
Lokalizacja: Poznań

Re: Scania Nowy wyświetlacz

Postautor: sliwma » 23 lip 2013, 9:07

Właśnie, minus za to że są nieruchome.

Wróć do „Scania”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron