Nie pokazuje całej mapy (TSM 5.4 + RusMap)

Uciti
Posty: 2
Rejestracja: 20 lut 2015, 19:22
Lokalizacja: Polska

Nie pokazuje całej mapy (TSM 5.4 + RusMap)

Postautor: Uciti » 20 lut 2015, 19:27

Witam,

Posiadam mody TSM 5.4 i RusMap. Po wgraniu tych modów pojawił się problem, że nie mogę zobaczyć całej mapy. Promods i Rusmap działało bez problemu więc nie wiem czy to wina TSM?
Jeśli ktoś wie jak takie coś naprawić to prosiłbym o pomoc, ponieważ to bardzo utrudnia gre ;/

Wersja gry: 1.16.2s



Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Nie pokazuje całej mapy (TSM 5.4 + RusMap)

Postautor: pralk0suszarka » 20 lut 2015, 20:13

W paczce RusMap RAR jest 'zzzzzzzz_RusMap+TSM_Map_terrain_FIX.scs' dodaj go i zaznacz.

Uciti
Posty: 2
Rejestracja: 20 lut 2015, 19:22
Lokalizacja: Polska

Re: Nie pokazuje całej mapy (TSM 5.4 + RusMap)

Postautor: Uciti » 20 lut 2015, 20:25

Mam to od początku zaznaczone i klapa ;/

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Nie pokazuje całej mapy (TSM 5.4 + RusMap)

Postautor: pralk0suszarka » 20 lut 2015, 21:39

W takim razie posprawdzaj inne mody które są po tym co ci podałem wcześniej. Jak któryś ma w sobie pliczek 'game _data.sii' to go wywal, lub ustaw tego fixa na samym końcu kolejki dodając zzzzzzzzzzz do nazwy.

Wróć do „Mam problem z ETS/ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość