Wywala gre

tomczak95
Posty: 1
Rejestracja: 26 sty 2015, 8:03

Wywala gre

Postautor: tomczak95 » 26 sty 2015, 8:25

Witam,Po zainstalowaniu mapy Rosji wywala mi gre do pulpitu.Moja wersja to 1.11.1.Pozdrwiam

Link do logu :P http://pastebin.com/9nKC4WaL


tomek

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Wywala gre

Postautor: pralk0suszarka » 26 sty 2015, 16:18

Przecież jest napisane jak byk:
zzzzz_rusmap_ver_1.4.7_for_ets2_1.15.1

..a ty masz wersję 1.11.1 Przecież to niema prawa działać wspólnie, aktualizuj grę do 1.15.1

Dodatkowo te dwa fixy nie są ci potrzebne jeżeli nie zamierzasz łączyć mapy rosji z mapą TSM lub Promods, odznacz je bo to są tylko fixy dodające ekonomię między mapami.

majkel1987
Posty: 1
Rejestracja: 27 sty 2015, 17:53

Re: Wywala gre

Postautor: majkel1987 » 28 sty 2015, 18:21

witam mam problem pomoże ktoś
majkel1987

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Wywala gre

Postautor: pralk0suszarka » 28 sty 2015, 18:46

majkel1987, pomógł bym ale nie wiem o co kaman. Załóż własny temat, najlepiej zgodny ze wzorem pomocy.

Wróć do „Mam problem z ETS/ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron