Konsola

muscu
Posty: 7
Rejestracja: 29 paź 2012, 18:57

Konsola

Postautor: muscu » 20 gru 2014, 19:01

1.14.2

Witam, mam problem z konsolą jak już pewnie się domyśliliście. Otóż w pliku config.cfg ustawiłem developer i console na 1, a jak w grze naciskam "~" to zupełnie nic się nie dzieje. Próbowałem już chyba wszystkiego. Usuwałem ten folder, stworzył się na nowo, ustawiłem i nadal NIC. Bardzo prosiłbym o pomoc. Mam oryginalnego ets2 z dodatkiem going east jak coś.



Awatar użytkownika
klawisz1313
Posty: 1154
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:47
Lokalizacja: KBD

Re: Konsola

Postautor: klawisz1313 » 20 gru 2014, 20:42

A zmieniasz plik w folderze z profilem gry czy w tym ogólnym?
Obrazek

muscu
Posty: 7
Rejestracja: 29 paź 2012, 18:57

Re: Konsola

Postautor: muscu » 21 gru 2014, 10:16

Obrazek

W tym pliku

muscu
Posty: 7
Rejestracja: 29 paź 2012, 18:57

Re: Konsola

Postautor: muscu » 24 gru 2014, 16:16

@ref

Awatar użytkownika
pralk0suszarka
Posty: 2405
Rejestracja: 16 lis 2012, 14:22
Lokalizacja: z północy

Re: Konsola

Postautor: pralk0suszarka » 25 gru 2014, 17:32

Wygląda na to że wszystko robisz dobrze a to oznacza że winowajcom może być twoja klawiatura, może jest przystosowana pod inny język pisowni.

Popróbuj na jakimś edytorze tekstowym (nawet tu na forum kiedy będziesz pisał odpowiedź) może znak tyldy ~ jest przypisany do innego klawisza (trzeba go kliknąć razem z Shiftem dwa razy).

muscu
Posty: 7
Rejestracja: 29 paź 2012, 18:57

Re: Konsola

Postautor: muscu » 29 gru 2014, 12:17

No właśnie żeby napisać tylde musze nacisnąc SHIFT i 2 razy tylde. Klawiature mam bezprzewodową z logitecha razem z myszką

muscu
Posty: 7
Rejestracja: 29 paź 2012, 18:57

Re: Konsola

Postautor: muscu » 08 sty 2015, 14:18

@ref

muscu
Posty: 7
Rejestracja: 29 paź 2012, 18:57

Re: Konsola

Postautor: muscu » 04 lut 2015, 13:16

Serio nikt nie ma pomyslu?

konrad06
Posty: 45
Rejestracja: 04 lis 2012, 21:05

Re: Konsola

Postautor: konrad06 » 10 lut 2015, 16:38

spróbuj zmienić typ klawiatury np. na polski programisty

Wróć do „Mam problem z ETS/ETS2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron